Actros-szal jár az Alba-Fix

Az Alba-Fix Kft. a Pappas Auto Magyarország Kft-től rendelt új Mercedes-Benz Actros járművekkel bővíti járműparkját

A 10 új Mercedes-Benz Actros beszerzésére vonatkozó szerződés ünnepélyes aláírására február 8-án került sor Székesfehérváron.
128 járműből álló gépparkjával és körülbelül 15 millió éves futott kilométerrel az Alba-Fix Kft. Fejér megye egyik legjelentősesbb fuvarozója. A komplett és részrakományok fuvarozását vállaló cég az Alba-Zöchling cégcsoporthoz tartozik, amely 1989-ben alakult, profilja a szállítmányozás, fuvarozás, raktározás és vámügynöki tevékenység.

A dinamikusan fejlődő cég járműparkja tovább bővül. A mai napon ünnepélyes keretek között került sor 10 új Mercedes-Benz Actros vásárlására.
Az Alba-Fix Kft. 1996 óta a Pappas Auto partnere. A több, mint két évtized során az autókereskedés mindvégig megfelelt az ügyfél által támasztott követelményeknek, melyek a megbízhatóság, magas minőség, alacsony üzemeltetési költségek és modern elvárások. A cég járműveinek 95 százaléka Mercedes-Benz gyártmányú. Az első, még 1996-ban vásárolt tehergépkocsi egy Mercedes-Benz 1934 LS vontató volt, a jubileumi 100. Mercedes-Benz járművet pedig 2015-ben helyezték üzembe a Pappas Auto értékesítői segítségével.

A fuvarozó cég és Magyarország vezető autókereskedelmi vállalata közötti gyümölcsöző együttműködés jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az ünnepélyes ceremónián a Pappas Auto anyavállalata képviseletében a salzburgi székhelyű Pappas Holding ügyvezető igazgatója, Mag. Peter Modelhart is részt vett.

Kovács Péter, a Pappas Auto Mercedes-Benz új tehergépkocsi értékesítési vezetője az eseményen kihangsúlyozta: “Nagyon fontosnak tartjuk, hogy haszongépjármű szervizszolgáltatásunk is megfeleljen a 21. század kihívásainak. Ezért 2018 áprilisában megnyitjuk legújabb haszongépjármű szervizünket Székesfehérváron.” A szolgáltatás bővülését az Alba-Fix Kft. vezetősége is örömmel fogadta.

Pappas

Megosztás

Related posts