Verekedés tört ki Gyálon egy közlekedési baleset után

Verekedés tört ki Gyálon szombaton délután egy közlekedési balesetet követően, amelyben három személyautó ütközött – tájékoztatta az MTI-t  András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A három gépjármű eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott. Az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, többen megsérültek.

A verekedésben résztvevő egyik személy feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott.  Mire a rendőrök kiérkeztek a bántalmazásban résztvevő személyek közül többen elhagyták a helyszínt, azonosításuk jelenleg is zajlik – mondta el a sajtószóvivő.

Gyál, 2018. május 26.
Bûnügyi helyszínelõk dolgoznak 2018. május 26-án a Pest megyei Gyálon a Vecsési úton, ahol két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követõen verekedés tört ki és feltehetõen gumilövedékes riasztófegyverbõl lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek.
MTI Fotó: Lakatos Péter
Gyál, 2018. május 26.
Mentõautó a gyáli rendõrkapitányság elõtt 2018. május 26-án. A Pest megyei kisvárosban, a Vecsési úton két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követõen verekedés tört ki és feltehetõen gumilövedékes riasztófegyverbõl lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek.
MTI Fotó: Lakatos Péter

A Dabasi Rendőr-főkapitányság garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást.

Négyéves unokájával együtt vonat elé ugrott egy nő Hort és Csány között

Megosztás