Gyökér Bennani Portugáliában is ámokfutott… Brutális baleset lett az eredmény

Bennani valószínűleg megsérült, mentő szállította el. Huff autójának elejéből alig maradt valami, kiszakadt belőle a motor. Thed Björk autója kigyulladt, ő a szélvédőt kirúgva mászott ki a kocsiból. Norbi is megütötte a jobb karját, jegelnie kellett

Takony Bennani a csapattársát szorította a falba – újra…

 

ÚÚÚÚR ISTEEEN!!!! Minden idők legnagyobb balesete a WTCC/WTCR-ben!!!!

Közzétette: WTC Blog – 2018. június 23., szombat

https://www.facebook.com/WorldTouringCarCup/videos/1512121312221390/?hc_ref=ARTrkxMCqbyRoXfVZCHDXRaLePm-oR5CNS5THp50_jC2AFPIB9hzKniOd2JjKB9gDcw

Michelisz Norbert megsérült

 

Michelisz Norbert megsérült a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első, szombati napján.

A Hyundai-csapat magyar pilótájának honlapja szerint kisebb-nagyobb balesetek miatt négyszer kellett megszakítani az időmérőt, amit végül több mint két perccel a vége előtt leintettek, Michelisz harmadik lett.

A futamot tömegbaleset törte meg, amit Michelisz sem tudott elkerülni, és megütötte a jobb karját. Mivel autója bukókerete megsérült, nem engedték rajthoz állni az újraindításkor.

“Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert jó eredményt érhettem volna el. Egyelőre az is kérdéses, hogy holnap rajthoz tudok-e állni, sikerül-e a bukókeretet helyrehozni. A kezem is megsérült, rándulásra gyanakszunk, most várok az orvosi vizsgálatra” – nyilatkozta Michelisz.

Végül 15 versenyzőt intettek le az első futamon, amelyet Yvan Muller nyert meg. A versenyhétvége vasárnap 10 órakor folytatódik a második időmérővel.

 

Megosztás

Related posts