Michelisz Norbi nem lehetett ott a tömegbaleset utáni újraindításnál

Tömegbaleset törte meg az első futamot Vila Realban, amit Michelisz Norbert sem tudott elkerülni. Mivel a bukókeret megsérült, nem engedték a magyar versenyzőt rajthoz állni a futam újraindításakor.

Óriási balesettel kezdődött az első futam Vila Realban. Jól kapta el a rajtot Michelisz Norbert a harmadik helyről indulva, ám a szűk pályán nem volt helye előzni, így türelmesen besorolt Rob Huff és Mehdi Bennani mögé. Csakhogy a két Volkswagen-pilóta a második kanyarban összeütközött egymással, keresztbeálltak a pályán, és a fél mezőny egymásba szaladt.

Egyetlen autó tudott csak továbbhaladni, Michelisz Norberté, de az ő Hyundaiának is nekicsapódott a Volkswagen, lényegében a vezetőülés felőli oldala eltűnt az autónak. Piros zászlóval azonnal megszakították a futamot, Norbi körbement a pályán, és egyedüliként felállt a rajtrácsra a sérült autóval, miközben a mezőny többi részét mentették.

Névtelen

Bennani valószínűleg megsérült, mentő szállította el. Huff autójának elejéből alig maradt valami, kiszakadt belőle a motor. Thed Björk autója kigyulladt, ő a szélvédőt kirúgva mászott ki a kocsiból. Norbi is megütötte a jobb karját, jegelnie kellett, miközben a döntésre vártak a pilóták, hogy lesz-e futam a tömegbaleset után.

Eldőlt, hogy magyar idő szerint >>>

Megosztás

Related posts