Rizikós Idos dízelautót vásárolni

“A legnagyobb problema az öreg dízelautók esetében van, melyek károsanyag kibocsátása rendkívül Karos a környezetre. Az Új dízelmotorok Már megfelelő emissziós normák közén vannak szorítva, Így Nem valószínű, Hogy a jövőben kitiltásra kerülhetnek” – Mondta Dr. Barta Anita autójogász, AZ autotveszek. hu Egyik tulajdonosa. 

A szakértő kiemelte: a levegőtisztasági Követelmények miatt HOZOTT városvezetői döntések a dízelüzemű autók áraira is kihatással vannak. 

„A régi, 2005 Előtt gyártott dízelautók Arai jelentősen elkezdtek esni. A piacon a legtöbb Idos dízelautókat vásárolni rizikós, hiszen ellenszavazat Lehel biztosan megbecsülni AZ értéküket. Ezeket leginkább annyiért Lehel eladni, amennyiért megveszik OKÉT. Azonban AZ új, megfelelő normával rendelkező dízelautók tekintetében ellenszavazat Várható nagy csökkenés, hiszen azokat Nem fenyegeti a kitiltás és sok-Embernek fontosak a kedvezőbb Üzemanyag fogyasztásból származó előnyök”- nyilatkozta dr Barta Anita. 

Az autójogász ügy látja, a dízelautók kitiltásai miatt van and larger a kereslet a Környezetbarát electrical és hibrid autókra. Egyre Többen keresik a zöld rendszámos és Egyéb Környezetkímélő gépkocsikat, amikből Nagy mennyiségben található hazánk Első Közösségi autókereskedő honlapján, AZ autotveszek.hu-n. 

„Egy Környezetbarát autók stabilan Jelen vannak egy piacon, SOT közülük egyre Többen Már csereérettnek bizonyulnak, Így használtautóként van megjelennek. Nagy hangsúlyt fektetünk a Jövőre, ezért a jövő autókereskedő weboldalán kulon Környezetbarát kereső van Varja egy felhasználókat. Itt AZ jelentése, Hogy Egy Elektromos Vagy Hagyományos belső égésű motorral rendelkező autónak fórumtémák Milyen fogyasztási Adatai vannak, AMI Szinte példátlan Jelenleg a piacon”- Tette hozzá Dr. Barta Anita tulajdonos-jogász.

Megosztás

Related posts