Genfbe érkeznek az Aygo x-style és x-cite változatok

Március elején, a Genfi Autószalonon mutatkoznak be a Toyota városi kisautó sikermodellje, az AYGO Special Edition sorozatának legújabb tagjai, az x-style és az x-cite modellváltozatok. Az x-style Fehér fényezését Nepálsárga motoros mozgatású vászontető és Sötét Narancssárga elemek egészítik ki. Az x-cite kéttónusú fényezést kap (Ragyogó Narancssárga karosszéria és Fekete tető), valamint Ragyogó Narancssárga első légterelő-betéteket és Fekete külső tükörburkolatokat.

A Toyota AYGO különleges kivitelű sorozatának két új tagja mutatkozik be a 2019-es Genfi Autószalonon: az x-style és az x-cite modellváltozatok. Azonnal felismerhető orrkialakításával és a személyre szabást segítő rengeteg kiegészítővel a második generációs AYGO hatásosan szólítja meg azokat a vásárlókat, akik számára igazán fontos a stílus, és akik szerint az autó kiválasztása jóval túlmutat a tisztán racionális döntéseken. A modell tavaly az európai A-szegmens legkelendőbb modelljei közé tartozott több mint 91.700 darabos értékesítéssel és a szegmensben elért 7,4 százalékos részesedéssel. A 2018-ban felfrissített autó dizájnerei és mérnökei nem csupán megerősítették a modell fiatalos és különleges jellegét, hanem a hajtásláncot is takarékosabbra csiszolták, miközben tovább javították az autó teljesítményét és irányíthatóságát, hogy az AYGO még felhőtlenebb vezetési élményt nyújtson.

Magával ragadó, figyelemfelkeltő dizájn

A tervezők megtartották az AYGO ikonikus ‘X’ orrkialakítását, de a korábbi kétdimenziós grafikát erőteljesebb, térhatású elemmé formálták. Az új, különleges dizájnt áttervezett Keen Look fényszóróegységek és integrált nappali menetfények (DRL) egészítik ki, így az AYGO már első pillantásra is vonzó látványt nyújt. Az orr-rész alsó szekciója határozott keretbe foglalja a hűtőrácsot, kihangsúlyozva az AYGO stabil kiállását és a kompakt autókra jellemző agilitást. A lámpatestek alatti díszítőelem szélesebbnek láttatja az autót.  Az AYGO hátsó részén elhelyezett új LED DRL fényvezető elemei azonnal felismerhető, jellegzetes külsővel ruházzák fel az autót. Ez a megoldás azt az érzetet kelti, mintha a kompakt kabin közvetlenül a széles lökhárító alsó része fölött kezdődne, tovább hangsúlyozva a hátsó rész szélességét és az autó stabil kiállását.

A kabin hangulatát vidámmá varázsolja a modellspecifikus szín- és kárpitválaszték, és az élénk összhatást tovább fokozza, hogy az oldalsó szellőzőnyílások is színesek.


A cikknek még nincs vége!
Lapozz a (közösségi média gombok alatt) a következő oldalakra!

Related posts

Leave a Comment