A Lexus Quarterback Safety System+ hatásosabban véd

A Super Bowl apropójából egy rendkívül vicces videóval és egy egész kis mini-weblappal készült a témában az egyébiránt a világ legzöldebb és leginnovatívabb prémium autógyártójának tartott Lexus. Az amerikai futballban az irányító játékosok gyakran megszenvedik az ütközéseket, ezért a Lexus most úgy alkalmazta autóipari biztonsági technológiáit, hogy a passzoló futballista gyakorlatilag érinthetetlenné váljon. Hogy ez furcsán hangzik? Tényleg? És hol van az megírva, hogy a légzsák tiltott eszköz a fociban?

Ahogy az már lenni a szokott, az autógyárak reklámokat gyártanak a futballszezon idejére, így a Lexus is elkészítette a maga filmjét, bemutatva az intelligens (és természetesen a valóságban nem létező) Lexus Quarterback Safety System + rendszert. A QBSS+ olyan biztonsági technológiákat egyesít, amelyek megóvják az irányítót a sérülésektől. Az amerikai futballban ugyanis létezik egy újonnan bevezetett – és sokat vitatott – szabályváltozás az irányító játékosok szándékos támadásáról.  Ez a szurkolókat, elemzőket, edzőket …

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..