Elképesztő, de már most elkelt az összes idén elkészülő Toyota Supra

Semmi nem illusztrálja jobban, milyen elképesztő várakozás övezi a Toyota 17 év után visszatérő legendás sportautóját, a Suprát, mint az, hogy az európai premier előtt minden darab elkelt a modellből. Az első darabok csupán a nyár második felében érkeznek meg a szerencsés ügyfelekhez, a legfontosabb európai sportkocsi-piacok vásárlói már most lefoglalták a 2019-re kiszállítani tervezett összes példányt a Toyota GR Supra modellből. A Toyota GR Supra iránti hatalmas érdeklődés miatt több ezres várólista alakult ki, ezért hamarosan megkezdődnek az előrendelések a 2020-as kiszállításokra.

A Toyota GR Supra rendkívül sikeresnek bizonyult a 2018 októberében megnyitott, ország-specifikus előrendelési platformokon, mivel már a modell európai bemutatkozása, azaz a Genfi Autószalon előtt az összes, 2019-re kiszállítani tervezett autót lefoglalták a legfontosabb európai sportkocsi-piacok vásárlói. A Toyota GR Supra iránti hatalmas érdeklődés oka, hogy a modell 17 éven át hiányzott a kínálatból, és azóta rendkívül megnőtt a sportkocsi-rajongók száma. Ennek köszönhetően most több ezres várólista alakult ki, így a Toyota hamarosan megnyitja az előrendeléseket a 2020-as kiszállításokra. A Supra legendás múltjára emlékezve – és az ötödik generációs modellkód bevezetésére – a Toyota egy exkluzív változatot is készít az autóból: ez lesz a Toyota GR Supra A90 Edition. A hatásos, matt Viharszürke fényezésű, 19 colos matt fekete keréktárcsákkal szerelt, vörös bőrrel kárpitozott A90 Edition modellből mindössze 90 darabot gyártanak, és ezek is mind elkeltek már. A Toyota örömmel látja, milyen feltűnést keltett a rajongók körében a Supra visszatérése, ezért a Supra-tulajdonossá váló 900 szerencsés vásárló számos különleges kedvezményben részesül az európai piaci bevezetés évében. Ők lesznek a Supra 900 klub tagjai, akik autójuk 2019 nyarán várható kiszállításáig exkluzív programokon vehetnek részt, és pénzért megvásárolhatatlan élményekre számíthatnak.

“Szeretnék köszönetet mondani első 900 vásárlónknak azért az elkötelezettségükért, ami arra ösztönözte őket, hogy már az új Toyota GR Supra európai bemutatása, vagyis a Genfi Autószalon előtt megrendeljék az autót. Főmérnökként alig várom már, hogy végre beüljenek a volán mögé, mivel szilárdan hiszem, hogy ezzel az autóval rengeteg emberben lobbantjuk újra lángra az autózás szenvedélyét.” – fogalmaz a Toyota GR Supra főmérnöke, Tetsuya Tada.

Egyéb kategória

Leave a Comment