Eredeti Honda kiegészítők sora is jelen van Gefben

A Honda számos új kiegészítőt és tartozékcsomagot mutat be a 2019-es Genfi Autószalonon, minden vásárlónak adott tehát a lehetőség, hogy személyre szabja, egyszersmind jobbá tegye járművét.

Honda CR-V

  • Stílus csomag: a karosszéria színére fényezett, mélyre engedett első-hátsó lökhárító még robusztusabb és erőteljesebb megjelenést kölcsönöz a CR-V-nek, és a minőségérzetet is fokozza.
  • Ezüstszínű utastéri elemek: finoman megmunkált felületű, ezüstszínű stíluselemek a műszerfalon, a középkonzolon, valamint az első és hátsó ajtókárpitokon.
  • Aero csomag: olyan külső díszítőelemeket foglal magában, amik még dinamikusabbá és kifinomultabbá teszik a formavilágot. Ilyen például a karosszéria színére fényezett Aero lökhárító-garnitúra, melynek hátsó eleme Alabaster Silver tónusú betéteket kap. A kifinomult, alumíniumból készülő, fekete részletmegoldásokkal szebbé tett fellépők teljesen belesimulnak a CR-V formatervébe, nem mellesleg praktikusabbá varázsolják az autót. A sportos összhatást a csomagtérajtóra helyezett, különleges megjelenésű légterelő teszi teljessé.

Honda HR-V

  • Aero csomag: még szofisztikáltabb és dinamikusabb megjelenéssel ruházza fel a HR-V-t. A pakk részeként nemcsak feketekróm dizájnelemekkel kiegészített Aero lökhárítók járnak a modellhez, hanem praktikus, integrált fellépők is. Szintén a sportosságot hivatott fokozni az autó színére fényezett légterelő az ötödik ajtón.

Honda Civic Type R:

  • Karbon külső csomag: e teljesítményorientált összeállítás részeként szénszálas B-oszlop díszítés, kézzel készített külső tükörburkolatok és diffúzor, valamint hátsó légterelő jár az autóhoz. Mindezt egyedi, piros betétekkel fűszerezték meg az alkotók, így a legendás Type R-t idézi a modell.
  • Karbon belső csomag: a műszerfalon, a középkonzolon és a küszöbökön elhelyezett, teljesítményorientált, szénszálas díszítőelemek a Type R sportos stílusában fogantak.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..