Pótlóbuszok járnak két hétvégén az esztergomi vasútvonal egy-egy szakaszán

    Vonatpótló autóbuszok járnak az esztergomi vasútvonal egy-egy szakaszán a mostani és a következő hétvégén – közölte a Mávinform csütörtökön az MTI-vel.

    Budapest és Pilisvörösvár között szombat éjszaka és vasárnap egész nap pótlóbuszok közlekednek szinten tartó karbantartás miatt. 
   

 Szombaton a Nyugati pályaudvarról 23.08-kor, Pilisvörösvárról 23.19-kor és 0.19-kor indulnak a pótlóbuszok. Vasárnap Budapest és Pilisvörösvár között, mindkét irányban pótlóbuszok járnak minden vonat helyett. A buszok nem a Nyugati pályaudvarról, hanem az Árpád hídi autóbusz-állomásról indulnak és oda is érkeznek.
  

  Június 21-én estétől az Esztergom-Piliscsaba, 22-én és 23-án pedig Esztergom-Pilisvörösvár szakaszon kell átszállni buszokra mindkét irányban.
   

 A munkák miatt 21-én egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Nyugati pályaudvarról 20.51-kor és 22.15-kor, továbbá az Esztergomból 22.15-kor és 23.15-kor induló vonat helyett Piliscsaba és Esztergom között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Június 22-én és 23-án Pilisvörösvár és Esztergom között buszokkal kell utazni egész nap.

Related posts

Leave a Comment