Az abroncsgyártó támogatásával keresik a legjobb sofőröket

A Hankook a kizárólagos abroncsbeszállítója és egyben főtámogatója is az idén hetedszerre megrendezésre kerülő 5 tengelyen – biztos kézzel! országos közlekedésbiztonsági tehergépjármű-vezetői versenynek. A vállalat a megmérettetés támogatásával is szeretné felhívni a szakma és a közvélemény figyelmét a biztonságos és szabályos közlekedés fontosságára.

2019-ben is megrendezik az 5 tengelyen – biztos kézzel! országos versenyt, melynek során gyakorló tehergépkocsi-vezetők mérhetik össze ügyességüket és kreativitásukat, hogy kiderüljön ki a legjobban felkészült, a járművét legmagasabb szintű vezetéstechnikai tudással és legnagyobb biztonsággal irányító sofőr. A versenyen az elmúlt években több ezer versenyző indult, akiknek a megmérettetés során többek közt manőverezési, vezetéstechnikai, rakományrögzítési, elsősegély-nyújtási és elméleti szabályismereti feladatokkal kell bizonyítaniuk rátermettségüket.

A verseny céljaihoz hasonlóan a Hankook is elkötelezett abban, hogy felhívja a figyelmet a közlekedéskultúra fontosságára, valamint a hivatásos tehergépkocsi-vezetők kulcsfontosságú szerepére a hatékony és biztonságos árufuvarozásban. A vállalat fejlesztéseinek fókuszában az innováció mellett a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtése áll, így termékkínálatunkban továbbra is kiemelt szerepet kapnak a teherabroncsok” – mondta 

Leave a Comment