Torlódik a forgalom a Hungaroring és a főváros közöttt

     Sok autó tart az M3-as autópályára Budapest felé a Hungaroring felől, ahol véget ért a Forma 1-es verseny, torlódik a forgalom – közölte az Útinform vasárnap késő délután a honlapján.

    Azt írták, a Hungaroring felől az M3-as autópálya 19-es kilométerénél az új csomópontnál, valamint a mogyoródi csomópontnál lehet ráhajtani az M3-asra, ahol már telítettek a sávok. A forgalmat a versenypályától az M3-as autópályáig rendőri segítséggel irányítják, az autópályán Mogyoród térségében és az M0-s autóúttól a főváros felé vezető szakaszon is csak lépésben lehet haladni.


    Hozzátették: nemcsak az M3-ason, hanem a környező alsóbb rendű utakon is nagy a zsúfoltság: telített a 3-as főút is Aszód és Kistarcsa között.


    A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon azt közölte: a Hungaroring környékén lévő utak mindegyike – Mogyoród és Szilasliget felé is – csak egy irányba, a versenypályától kifelé járható.


    A parkolókból és a környező utakról a járművek távozása várhatóan az esti órákig eltart, a forgalmirend-változást a rendőrség ezért a szükséges ideig fenntartja.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..