A személyre szabhatóság is kibővült a C3-ban

A 2016-os C3 volt az első olyan alsókategóriás autó, amelyik ennyire komplett és egységes személyre szabási kínálattal rendelkezett. Ez a többi Citroën modell pozicionálását is erősen meghatározta. Az új C3 most tovább növeli az egyéni kialakítás lehetőségeit.

Az „Inspired By You” jelmondatnak megfelelően a személyre szabási opciók segítségével mindenki szabadon kifejezheti saját egyéniségét és stílusát. Választhatunk a szolidabb vagy a trendibb megjelenés között, a klasszikusabb karosszériaárnyalatokat kontrasztos tetőszínnel és/vagy különböző dekorelemekkel dobhatjuk fel. A visszapillantó tükrök és a C oszlop matricája a tetőszínével harmonizálnak, és ezzel egységes, ugyanakkor karakteres hatást keltenek. Az egyes színcsomagok elemei az Airbump®-betéteken és a ködfényszórók körül jelennek meg.

AKÁR 97 KÜLSŐ KOMBINÁCIÓ

A korszellemnek és az „Inspired by You” jelmondatnak megfelelően a sokszorosára bővült a robusztus limuzin személyre szabási kínálata. A külső kombinációk száma 36-ról 97-re nőtt, ami még modernebb és vonzóbb termékpalettát eredményezett, lehetővé téve, hogy minden ügyfél a maga képére formálja az autóját. Ez a bravúr az új karosszériaszíneknek, az új kétszínű opcióknak (mely a tetőt, a tükörházakat és a C oszlop díszítését érinti), a ködfényszórók és az Airbump®-betétek körül megjelenő újabb színfoltoknak, valamint a tetőt díszítő új egyedi dekormatricának köszönhető.

Röviden az új C3 az alábbiakkal éri el, hogy továbbra is a szegmens legtöbb személyre szabási lehetőséget kínáló modellje legyen:

7 karosszériaszín: a korábbiak (Perla Nera fekete, Artense szürke, Platinaszürke, Homokszín, Hófehér) mellett 2 új árnyalat: ragyogó Elixir vörös és Spring Blue.

4 színcsomag a ködfényszórók és az Airbump®-elemek környékét díszítő színfoltokkal. A fekete, a fehér és a piros mellett új árnyalat az Emerald

– 4 tetőszín, köztük a trendi új Emarald (az opálfehér, a fekete és a ralipiros mellett). A tető színe megegyezik a tükörházakéval és a C oszlop díszítésével.

3 tetőmatrica a tetőn és a C oszlopon elhelyezett matricák formájában újabb grafikus témák bevezetésével (Piros, Techwood, Emerald).

Az új Citroën C3 változattól függően új 16” keréktárcsával szerelhető fel, amitől oldalnézetből még karakteresebbnek hat a jármű. A 16” Matrix és a 17” Vector alumínumfelni mellett egy opciós gyémántcsiszolt, kéttónusú fekete 16’’ Hellix keréktárcsa is szerepel a kínálatban.

ÚJ BELTÉR HANGULATOK

Az egyéni kialakításra az új C3 belterében is számos lehetőség nyílik. A derűt és nyugalmat árasztó élettér egyrészt a La Maison Citroën világát (Techwood hangulat), másrészt a skandináv otthonok berendezését idézi. A letisztult szériakivitel mellett 2 új opciós beltér hangulat is választható, egy elegáns és meleg hangulatú és egy dinamikusabb.

Az új C3 beltere egyértelmű feljebb pozicionálást jelez, és otthonos védőburokként veszi körül az utasokat. A gondosan megtervezett műszerfal anyagaiban és színeiben az ajtó- és üléskárpitokkal harmonizál, és meleg hangulatot áraszt.

Emerald hangulat: sötét színek és smaragd foltok kontrasztjára épülő dinamikusabb stílusvilág. Az üléseket dinamikus hatású 3D kárpit, a műszerfal középső részét pedig fekete műbőr borítja. A műszerfal külső szegélye és a színes textilcsíkok között megteremtett vizuális folytonosságnak köszönhetően az utastér különösen igényes látványt nyújt.

Techwood hangulat: felső kategóriás hangulat különleges kivitelű, igényes soft touch anyagokkal. Az elegáns, „világos fa”-jellegű műszerfalbetét (melynek kivitele a CXPERIENCE tanulmányt idézi) és az ülések felső részét borító világos kárpit (a műszerfaldíszítésre visszautaló, díszvarrással tűzött textilcsík) együttese kifinomult, meleg hangulatot áraszt.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..