Utcai- és verseny változatban is bemutatkozik a Leon család

Az új CUPRA Leon már majdnem megérkezett, hiszen a CUPRA február 20-án az új CUPRA Leon család utcai- és verseny változatainak bemutatásával együtt ünnepli a CUPRA Garage megnyitását. 

Az új CUPRA Leon lesz az első  CUPRA emblémát viselő meggyőzően hatásos megjelenésű Leon változat , mely egyben arra is hivatott, hogy új normákat állítson fel több területen is.

A CUPRA-t kiemelő formatervvel kezdődően a nagy teljesítményű hajtóművek sorozatáig az új CUPRA-t úgy fejlesztették ki, hogy a versenytársak között igazodási ponttá váljon ebben a kategóriában.

“A Leon CUPRA bestseller volt, az előző generációból közel 44.000 darabot értékesítettünk” – mondta Wayne Griffiths, a CUPRA vezérigazgatója, majd hozzátette: “Az új CUPRA Leon megjelenésével erősítjük a CUPRA márkát azáltal, hogy egy nagyon emblematikus autónak új identitást adunk. Az új CUPRA Leon lesz a LEONOK KIRÁLYA. “

Február 20-án kísérje figyelemmel a CUPRA Leon család leleplezését, és a CUPRA Garage avatását.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..