Kényelmes és korszerű funkciók sora az új C3-ban

Az új C3 tervezői kényelem tekintetében sem ismertek kompromisszumot, és a Citroën Advanced Comfort® program következetes megvalósítására törekedtek. Ettől a népszerű modell még vonzóbb lett, és volánjánál még inkább otthon érezhetjük magunkat.

Az 5 férőhelyes új C3 igazi élettér, mely korábbi ütőkártyáit megőrizve most még nagyobb kényelmet kínál.

KÉNYELEM: BEST IN CLASS FELFÜGGESZTÉS

A fürge, kompakt (mindössze 3,99 m hosszú) és sokoldalú ötajtós modell tervezői nagy gondot fordítottak a felfüggesztés kényelmére (ami példaértékű a szegmensben) és a hangszigetelésre. Az eredmény kiváló akusztikai komfort és tipikus Citroënes vezetési jellemzők. Az új C3-ban a világ zajától távol, mintegy védőburokban érezhetjük magunkat.

ÚJ ADVANCED COMFORT ÜLÉSEK

Az a terület, ahol az új C3 leginkább kimagaslik, a Citroën nevével összeforrt kényelem. A különös gonddal tervezett, széles, nagy üléseknek köszönhetően a kényelem új dimenziója tárul fel. Akárcsak a C5 Aircross SUV és a C4 Cactus, az új C3 is a Citroënnél már hagyománynak számító, innovatív Advanced Comfort üléseket kínál.

A fotelre emlékeztető, vezetőoldalon állítható deréktámasszal ellátott, különleges mintájú steppelt ülések mind ránézésre, mind a testtartás szempontjából fokozott kényelmet nyújtanak. A tekintélyes méretű ülések magassága is állítható.

– A kárpitozás alatti vastagabb szivacsrétegnek köszönhetően (2 mm helyett 15 mm) első lépésben az ülőlap puhaságát és rugalmasságát tapasztalhatjuk meg.

– Hosszú távon pedig kiváló szolgálatot tesz és nagyobb menetkényelmet biztosít az ülések közepébe beépített deréktámasz.

Az ügyfelekre hallgatva az új C3 mostantól egyébként vezetőoldali könyöktámasszal is rendelkezik, ami napi szinten biztosít nagyobb kényelmet (ÚJDONSÁG, az opciós belső hangulatok esetén áll rendelkezésre).

PRAKTIKUS FEDÉLZETI MEGOLDÁSOK

Az új C3 első és hátsó helykínálata, nagyszámú ötletes tárolóhelye és tekintélyes méretű csomagtartója révén első pillanattól tágas autó benyomását kelti.

Az új C3 hívogató, tágas terei kezdettől kellemes érzéssel töltik el az embert. Az autó helykínálata egyenesen referenciának számít a piacon. A térérzékelést azonnal meghatározzák a vízszintes vonalak uralta letisztult műszerfal és a speciális kialakítású ülések, és a tágasság érzését az első üléseknél mért vállszélesség (1379 mm) is igazolja. Az élményt a választott belső hangulattól függetlenül csak megerősíti a gondosan megválasztott színek, méretek és anyagok összjátéka. A hátsó üléssor sem okoz csalódást: ott is bőséges lábtér áll rendelkezésre.

Az új C3-ban otthon érzi magát az ember. A tárolóhelyeket a tervezők a lehető legfunkcionálisabb módon és a harmonikus összképet szem előtt tartva igyekeztek kialakítani. Az ötletes középső tároló, melynek köszönhetően elöl rengeteg hely szabadult fel, egy 6,25 literes nagy kesztyűtartóval egészül ki. A tárolóhelyek belseje világos színű, így a színkontrasztnak köszönhetően könnyen megtalálhatók pl. az aprócikktárolóban elhelyezett tárgyak. A C3 a csomagtartó-kapacitásban sem ismer kompromisszumot: a csomagtartó űrtartalma nem kevesebb mint 300 liter.

12 NAPI SZINTEN HASZNOS VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZER

A kényelemhez az is hozzátartozik, hogy a fedélzeten egyszerűbb az élet, és minden funkció gördülékenyen használható. A Citroën Advanced Comfort® program elveinek megfelelően az új C3 tervezői nagy hangsúlyt fektettek a kezelőszervek ergonomikus kiképzésére, a vezetési információk megfelelő megjelenítésére és a különböző technológiák intuitív használatára. Az ügyfelek autós szokásaiból kiindulva a mindennapi élet megkönnyítésére a C3 a kényelmi és biztonsági felszerelések egész arzenálját kínálja.

A cikknek még nincs vége!
Lapozz a következő oldalakra!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..