A 26-os autóbusz a FINA Masters ideje alatt is segíti a Duna Aréna jobb megközelítését

Az augusztus 7-e és 20-a között zajló FINA Masters 2017 vizes-világbajnokság helyszíneinek gyors és kényelmes megközelítéséhez érdemes a közösségi közlekedési járatokat választani.

 
A versenyszámok három fővárosi helyszínen zajlanak:

  • A Dagály fürdő területén felépült Duna Aréna M3-as metró Forgách utca állomásától, valamint 1-es villamos Népfürdő utca/Árpád híd megállójától gyalogosan, a 15-ös illetve a jobb megközelítés érdekében továbbra is módosított útvonalon, a Dagály utcán keresztül közlekedő 26-os autóbusszal közelíthető meg.
  • A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda a Margitsziget Margit hídhoz közelebb eső felén található, amelynek megközelítéséhez a 26-os autóbuszt, valamint a 4-es és a 6-os villamost ajánljuk.
  • Egyes versenyszámok a Városligeti-tó területén felállított medencében kerülnek megrendezése, amely rövid sétával elérhető az M1-es metró, a 75-ös és a 79-es trolibusz, valamint a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 230-as autóbusz Hősök tere M megállójától.

 

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.
A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.
A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.