A Bentley együttműködik Sneaker Crafter sebésszel, aki limitált kiadású cipőket készít

A Bentley bejelentette, hogy partnerséget kötött Dominic Ciambrone-nal, aki a The Surgeon cipők testreszabását célzó márka mögött áll. Együtt készítenek egy sorozat limitált szériás cipőt a luxusautó-gyártó vásárlói számára.

A márkák együttműködése az év elején kezdődött, amikor Ciambrone ellátogatott a Bentley központjába az angliai Crewe-ben, hogy megnézze, hogyan működik a márka Mulliner testreszabási részlege, és hogyan lehet a legjobban illeszteni a cipők gyártását vásárlóihoz.

Együtt létrehoztak egy limitált szériás tornacipő-kollekciót a Bentley modellvonalaira összpontosítva, valamint egy teljesen egyedi párost, amelyet a jövő hónapban az Art Basel Miamiban mutatnak be. A korlátozott modellek a Bentley-specifikus dizájnnyelvet, például a gyémántvarrást és a keresztszemes varrásokat tartalmazzák, és még ugyanazokat a bőröket is használják, mint az autógyártó. Mindegyik az Adidas Forum Low tornacipőn alapul.

Az első készlet a teljesítményre összpontosít, és a Bentley S és Speed ​​sorozatai ihlették. Ezek Titan Grey és Cricket Ball mélyvörös színkombinációt tartalmaznak, és a Continental GT Speed ​​Convertible atletikus kiállását idézik.

A második tornacipő a jólétre összpontosít, és az autógyártó Azure modelljei ihlették. Ezek a cipők Portofino kék színű, belül nyereg színű részletekkel rendelkeznek, és a Bentayga Extended Wheelbase Azure ihlette őket.

Végül a The Surgeon megalkotott egy egyedi, 1 pár cipőt, amely kifejezetten egy még be nem mutatott autó kiegészítésére készült. Beluga fekete és antracit sötétszürke fémes külsővel, a tornacipő vászon és Beluga belsővel rendelkezik.

A cipőt a jövő hónapban mutatják be az Art Basel Miamiban, a Mulliner által készített egyedi Bentley járművel együtt. A két darab együtt kerül értékesítésre, és az érdeklődő vásárlókat arra biztatjuk, hogy érdeklődjenek a helyi amerikai Bentley kereskedőnél.

„A kreativitás és az egyedi tervezés következetesen beépült a DNS-ünkbe, és 1919 óta, különösen ami a Mulliner magánkocsiépítő részlegünket illeti” – mondta Christophe Georges, a Bentley Americas elnök-vezérigazgatója. „A The Surgeonhoz hasonló hasonló gondolkodású kreatívokkal való kapcsolatteremtés és produkció nemcsak kifizetődő, hanem izgalmas is, hiszen támogatjuk a sokszínű kézművesek következő generációját, akik hasonló márkaértékekkel rendelkeznek.”