A Fablink Group elindítja a Streamline Automotive-t

HOGY ALACSONY-KÖZÉPSÉPŰ JÁRMŰGYÁRTÁST NYÚJTOTT AUTÓGÉPEK ÉS E-MOBILITÁSI MÁRKÁKHOZ

  • A Fablink Group, a vezető brit Tier 1 beszállító bejelentette új részlegének létrehozását: a Streamline Automotive
  • A Streamline Automotive úgy jött létre, hogy kielégítse a gyorsan növekvő keresletet a kis és közepes volumenű tiszta gyártás és összeszerelés iránt prémium OEM-ek, speciális márkák és e-mobilitási cégek számára.
  • A Fablink Group több mint 15 éves sikerén alapították, és a csoporton belüli egyedülálló gyártási és műszaki szakértelmére támaszkodik.
  • A Streamline Automotive versenyképes szakértői gyártási szolgáltatásokat nyújt a karosszériaelemektől a részegységekig és az alvázszerkezetekig, egészen a jármű összeszereléséig a célra épített létesítményekben
  • Az ügyfelek számára előnyös a Fablink Technologies, amely teljes körű támogatást nyújt az ügyfelek mérnöki csapatainak az első koncepciótanulmánytól, a gyártási tervezéstől, a prototípus-készítéstől és a szerszámkészítéstől a teljes körű gyártásig.
  • A Streamline Automotive egy almárkával – a Streamline E-Mobility – fog rendelkezni, amely az elektromos járművekkel foglalkozó cégek számára kulcsrakész gyártási megoldásokhoz való hozzáférést biztosít, különös tekintettel a vegyes anyagú architektúrára, a könnyű ragasztott szerkezetekre és a teljes jármű-összeszerelésre.
  • A Streamline Automotive újra bevezeti a Streamline márkát – a Fablink Group alapítója, Richard Westley családi vállalkozásának örökségi márkáját, amelyet az 1940-es években alapítottak.
  • A Northamptonshire-i székhelyű Fablink Group vezető brit Tier 1 beszállítója az autóipari és terepjáró szerkezeteknek és komplett járműszerelvényeknek a világ vezető OEM-jei számára az autóipar, a szállítás és a terepjáró piacokon.

A vezető brit Tier 1 beszállító, a Fablink Group ma bejelentette a Streamline Automotive megalapítását. Az új részleget azért hozták létre, hogy kielégítse a prémium OEM-ek, speciális márkák és induló e-mobilitási vállalkozások alacsony és közepes volumenű gyártási és tiszta összeszerelési szolgáltatásai iránti gyorsan növekvő keresletet.

A Streamline Automotive a Fablink Group több mint 15 éves sikerén és folyamatos növekedésén alapul, és a csoporton belüli egyedülálló gyártási és műszaki szakértelmére támaszkodik. A Streamline Automotive költséghatékony és teljes, tiszta építésű járműösszeállítási lehetőségeket biztosít a legmodernebb létesítményeken belül. Ezt a szolgáltatást a Fablink Group átfogó gyártóbázisa és erős ellátási lánc menedzsment képessége által lefektetett alapok erősítik.

Az új részleg ügyfelei a Fablink Technologies előnyeit is élvezhetik – a csoport középpontjában álló fejlett mérnöki központ –, amely teljes támogatást nyújt az ügyfelek mérnöki csapatai számára az első koncepciótanulmánytól a teljes körű gyártásig, beleértve a termékfejlesztést, a prototípus-készítést, a szerszámozást és a tervezést. Gyártás (DFM) támogatás. 

A Streamline Automotive a Streamline E-Mobility almárkát fogja tartalmazni. Az autóiparban és a haszongépjármű-ágazatban a villamosításra való tömeges áttérés érdekében gyorsan skálázódó Streamline E-Mobility a növekvő igények kielégítésére készült. Az almárka versenyképes kulcsrakész gyártási megoldást kínál az elektromos járművekkel foglalkozó cégeknek, start-upoknak és e-mobilitási cégeknek a vegyes anyagokból készült építészethez, beleértve a karosszériaelemeket, a könnyű alvázat és a ragasztott szerkezeteket, valamint a teljes jármű-összeszerelést. A Streamline Automotive és a Fablink Group ezen alapvető műszaki kompetenciái nagymértékben alkalmazhatók elektromos meghajtású járművekre, ahol a könnyű alkatrészek létfontosságúak az akkumulátor hatótávolsága, a jármű teljesítménye és a környezeti hatás szempontjából.

A Streamline Automotive emellett alapvető támogatást nyújt ügyfeleinek a vásárláson és az ellátási láncon keresztül, beleértve a Bill of Materials (BOM) létrehozását és beszerzési stratégiáit számos releváns árucikk, köztük elektromos járművek hajtáslánc-rendszerei és akkumulátorai tekintetében.

Örökségre és bizonyított műszaki szakértelemre alapították

Több mint 15 év alatt a Fablink Group folyamatosan bővült az iparágban bevált hírnévnek, valamint a szaktudása, technológiái és szolgáltatásai iránti egyre növekvő keresletnek köszönhetően, kulcsfontosságú stratégiai OEM-partnerré nőtte ki magát olyan neves, köztiszteletben álló márkák mellett, mint a CAT. , DAF, Jaguar Land Rover, JCB, Morgan és Volvo.

A Fablink Group szakértelme a speciális szerződéses járműgyártás terén az elmúlt tíz év során fejlődött a kis volumenű, teljesen páncélozott prémium SUV-k gyártása és összeszerelése terén az Egyesült Királyság OEM-piacán.

A Fablink Group gyártási létesítményeinek szélessége és mélysége hat egyesült királyságbeli telephelyre és több mint félmillió négyzetlábnyi gyártási területre terjed ki, amely több mint 700 magasan képzett szakembernek ad otthont. Az átfogó DFM, termékfejlesztés, szerszámozás és gyártás terén szerzett jó hírnevével, valamint fejlett mérnöki képességeivel a cégcsoport a lézerrel a működési kiválóságra összpontosít. Ezenkívül a Fablink Group átfogó ellátási lánc-képessége a stratégiai árukra, valamint a taktikai helyszíni reagálásra és támogatásra összpontosít.

A csoport kiterjedt gyártási és mérnöki képességeire támaszkodva a Streamline Automotive hivatalosan is bemutatkozott a piacon. Az új részleg célja, hogy új, hosszú távú stratégiai kapcsolatokat alakítson ki az iparágban vezető autóipari és e-mobilitási vállalkozásokkal.

A „Streamline” név erős örökséggel rendelkezik a Fablink Groupon belül. Alan Westley, a Fablink Group alapítójának és vezérigazgatójának, Richard Westleynek a nagyapja a „Streamline” nevet adta fémlemezüzletének, amelyet bátyjával, George-al alapított 1941-ben. A Streamline paneleket, karosszériákat és szerkezeteket szállított a légiközlekedés és a légi közlekedés számára. autóipari ágazatok.

Richard Westley, a Fablink Group alapítója és vezérigazgatója kifejti: „Nagy örömünkre elindítjuk a Streamline Automotive-t – a Fablink Group új részlegét, amely a speciális kis- és közepes volumenű járművek gyártásával és összeszerelésével foglalkozik. 

„A Streamline Automotive elindítása logikus lépés a Fablink Group számára a másfél évtizedes folyamatos növekedés, valamint a mérnöki és gyártási képességeink, valamint az OEM-vevőkörünk fejlesztése után. Gyorsan növekvő keresletet tapasztalunk a piacon, ideértve az autókra szakosodott cégek új üzleti megkereséseit, valamint az elektromos járműveket és az e-mobilitást indító induló vállalkozásokat, amelyek saját gyártóbázis hiányában egyre inkább könnyű, energiahatékony, költséghatékony, hatékony és élvonalbeli gyártási és tiszta építési megoldásokat kínálnak új járműveikhez és termékeikhez. 

„A Fablink mérnöki, fejlesztési és gyártási erőforrásainak támogatásával a Streamline Automotive átfogó támogatást nyújt az ügyfelek mérnöki csapatai számára a kezdeti koncepciótól a teljes körű gyártásig, így egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy kulcsrakész megoldást kínáljunk páratlan házon belüli kínálatunk széles skálájával. szakértelem és képességek. 

„Személyes megjegyzésem szerint óriási büszkeséggel tölt el, hogy újra bevezettem a Streamline nevet az iparágba. Nagyapám és testvére az 1940-es években alapítottak egy vállalkozást, amely könnyűszerkezetes paneleket és szerelvényeket gyártott a légiközlekedés és az autóipar számára, így helyénvaló, hogy a Streamline név visszatér a Fablink részleghez, amely segít meghatározni a mobilitás és a prémium autóipar jövőjét. vásárlók.”