A felhúzott Kia Seltos új stílust és extra funkciókat visz Ausztráliába

A megújult Kia Seltos az ausztrál partokat is elérte, és a tengerentúli piacokon is sok hasonló frissítést vezettek be.

HALLGASD MEG KAPCSOLÓDÓ – EXKLUZÍV – PODCASTJAINKAT! >>>

A Kia Australia négyféle S, Sport, Sport+ és GT-Line kivitelben fogja árulni a megújult Seltókat, amelyek két hajtáslánccal is elérhetők. Az árak 29 500 ausztrál dollárról (19 956 dollár) indulnak az S esetében, és 32 700 ausztrál dollárra (22 121 dollárra) emelkednek a Sport esetében, 35 800 ausztrál dollárra (24 218 dollárra) a Sport+ esetében, és 41 500 ausztrál dollárra (28 074 dollárra) a GT 20 esetében. literes négyhengeres. Az 1,6 literes turbófeltöltős négyhengeres Sport+ és GT-Line változatok ára 39 300 ausztrál dollárról (26 586 dollár), illetve 44 900 ausztrál dollárról (30 374 dollár) kezdődik.

A fent említett 2,0 literes négyhengeres változatlan maradt az előzetesen felújított Seltoshoz képest, de az 1,6 literes turbófeltöltős malom 12 százalékkal nagyobb teljesítményt, ugyanakkora nyomatékot, valamint az új vezérműtengelynek és szelepnek köszönhetően üzemanyag-hatékonyabb. vezérlőrendszer és integrált hőkezelési rendszer. A Kia hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóját is kihagyták a 8 sebességes automata helyett.

Számos dizájnváltozás különbözteti meg a megújult Seltost a régi modelltől. Ezek a változtatások az elülső résznél kezdődnek, ahol új első lökhárító és kiemelkedő csúszólemez díszítés található, míg a GT-Line modellek az újonnan tervezett jellegzetes világítás előnyeit is élvezik. A legszembetűnőbb változtatások azonban a hátsó részen történtek, beleértve az új hátsó lámpák felszerelését, amelyek a GT-Line-ban LED-eket és teljes szélességű fénysávot tartalmaznak.

A Kia a Seltos belsejét is megváltoztatta. Mostantól minden modell rendelkezik digitális mérőműszerekkel, amelyek egy kis kijelzőből állnak az S-hez, valamint kettős, 10,25 hüvelykes kijelzőkből a Sport, Sport+ és GT-Line esetében, akárcsak az új Sportage és EV6 esetében. Minden modell alapfelszereltség a hátsó szellőzőnyílásokkal és USB-C töltőaljzatokkal, míg a GT-Line fűtött és szellőző első ülésekkel, fűtött kormánykerékkel, dönthető és tolótetővel, vezeték nélküli telefontöltővel, 8 hangszórós Bose audiorendszerrel, környezeti világítás és egy head-up kijelző.

A helyi vásárlók a hét elérhető szín valamelyikében rendelhetik meg az új Seltost, köztük egy újat, a Pluton Blue-t. A GT-Line két különböző kéttónusú festéssel is elérhető.

„Az egyedülállók, párok és családok iránti széles körű vonzerővel a Seltos 2019-es bemutatása óta megnyeri a kis SUV-autó-vásárlókat” – mondta Damien Meredith, a Kia operatív igazgatója sajtóközleményében. „Az új Kia Seltos a már amúgy is szilárd kínálatot új dinamikus dizájnnal és a hozzáadott funkciók lenyűgöző listájával ötvözi, és biztosak vagyunk benne, hogy népszerűsége nem csak folytatódni fog, hanem növekedni fog.”