A Ferrari Testa Rossa J már kapható a Selfridgesben, újradefiniálva a luxusvásárlást

 • A Ferrari Testa Rossa J, a Ferrari 250 Testa Rossa 75%-os reprodukciója, állandó kiállításon az Oxford Street-i luxusáruházban
   
 • A Selfridges alsó földszintjén bemutatott elektromos autó Argento Nurburgringen (ezüst) látható Rosso Mugello (piros) történelmi festéssel és bordeaux-i bőr belsővel.
   
 • A híres üzlet látogatói testközelből láthatják az autót a saját bemutató installációjában, amely egy anyagmintával ellátott bőr- és festékmintákat is megtekinthet.
   
 • Az autót a Ferrari Classiche részlege által szállított eredeti rajzok alapján fejlesztették és kézzel készítették, mindössze 299 autó készült.
   
 • További információ a Ferrari Testa Rossa J-ről: www.testarossaj.com/  

 A Little Car Company örömmel jelenti be, hogy a Ferrari Testa Rossa J állandó kiállításon látható a Selfridges zászlóshajó londoni áruházában. Az Oxford Street luxusüzletével együttműködve a The Little Car Company limitált kiadású járművét minden vásárló testközelből láthatja.

A Testa Rossa J saját egyedi kiállítási installációján mutatkozik be a technológiai részlegben az alsó földszinten. A Testa Rossa J gyönyörű történelmi fényezési sémában van kiállítva, amely magában foglal egy Argento Nurburgring (ezüst) karosszériát, és egy Rosso Mugello (piros) festést. 160 óráig kézzel kell kitölteni. Belsejében az autó bordeaux-i bőrrel díszített, amely ugyanabból a cserzőüzemből származik, amely a Ferrarit is szállítja jelenlegi közúti autóikhoz, fekete csövekkel és tónusos varrással.

A szigorúan 299 járműre korlátozódó Ferrari a projekt minden aspektusát vezette, együttműködve a The Little Car Company-val, egy brit székhelyű céggel, amely elektromos méretarányos autók gyártására szakosodott. A Ferrari Classiche eredeti rajzai alapján, a Ferrari Centro Stile tervezési felügyelete mellett kifejlesztett és kézzel készített 250 Testa Rossa bonyolult alvázát beszkennelték és digitálisan újraalkották, mielőtt 25%-kal kicsinyítették volna.

A Selfridges látogatói testközelből megtekinthetik a 75%-os léptékű járművet, és az anyagminta segítségével megtekinthetik a számos jármű bőr- és festékmintáját. A Ferrari Classiche részlege kiterjedt kutatásokat végzett a 250 Testa Rossát versenyzői pályafutása során díszítő összes burkolaton, lehetővé téve a leendő ügyfelek számára, hogy 14 történelmi festmény, 53 karosszériaszín és további személyre szabott versenyszínek közül válasszanak, mindezt hitelesen a Ferrari stílusának megfelelően.

A vásárlók érdeklődhetnek az üzlet barátságos értékesítési csapatától, hogy lefoglalhassanak-e egy exkluzív beépítési helyet a Ferrari Testa Rossa J-n, valamint a The Little Car Company bármely más termékével kapcsolatban.

Ben Hedley, a The Little Car Company vezérigazgatója így nyilatkozott : „Nagyon izgatottak vagyunk és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk saját bemutatónkat a Selfridges ikonikus zászlóshajó üzletében, az Oxford Streeten.

„Óriási kiváltság, hogy az autót a világ egyik leghíresebb luxusáruházának jóváhagyó pecsétjével minden látogató megtekinthesse. Ez az együttműködés bizonyítja a Ferrari Testa Rossa J figyelemre méltó minőségét, és azt a fenomenális részletszintet, amely minden általunk készített autóban megtalálható.”

A Testa Rossa J minden elemén a Ferrari és a The Little Car Company gondoskodott arról, hogy a termék a lehető leghűbb legyen az eredeti autóhoz. A kormányt az eredeti kormánykerék gyártói, a Nardi szállítják, és ugyanazt a kormány- és felfüggesztési geometriát lemásolták, így az elektromos autó hiteles kezelhetőséget biztosít. A karosszéria szintén kézzel formált alumíniumból készül, amely ugyanazon az eljáráson megy keresztül, mint a 250 Testa Rossa esetében.

A közúti autók jelenlegi generációjára utalva, a festés megegyezik a Ferrari jelenlegi autókínálatával, és az első jelvény is. A pedálok az F8 Tributótól származnak, a gumiabroncsokat pedig a Pirelli, a Ferrari hivatalos műszaki partnere szállítja a kézzel készített 12 colos drótkerekekre. A jármű belső műszerfalán az újrahasznosított műszerek mellett – amelyek immár az akkumulátor hőmérsékletét és töltöttségi szintjét mutatják – egy gyönyörűen megtervezett Manettino található, amelyet a Ferrari 812 Superfastban használt ihlette, és lehetővé teszi a vezető számára, hogy módosítsa az autó vezetési módját.

A minden korú és képességű sofőr számára négy vezetési módot gondosan kifejlesztettek, hogy a vezetési élmény a lehető legbiztonságosabb legyen:

• NOVICE ÜZEMMÓD: 1kW / 24 km/h

• KOMFORT ÜZEMMÓD: 4kW / 40 km/h

• SPORT ÜZEMMÓD: 10 kW / 80 km/h

• VERSENY ÜZEMMÓD: 12kW / 80 km/h

Az elektromos motort tápláló három akkumulátor az autó elején található, és vezetési stílustól függően körülbelül 90 km-es hatótávolságot biztosít.

A szigorúan limitált szériás Ferrari Testa Rossa J-vel kapcsolatos további információkért, vagy a saját konfigurálásáért látogasson el a következő oldalra: https://www.testarossaj.com/