A Huracan STO ihlette Ducati Streetfighter V4 Lamborghini 68 000 dolláros árral debütál

A Ducati és a Lamborghini összefogott egy új különleges kiadásért.

A Ducati Streetfighter V4 Lamborghini névre keresztelt motorkerékpárt a Huracán STO ihlette, és „tökéletesen megtestesíti az extrém teljesítmény, a sportosság és az exkluzivitás értékeit”, amely a két márkában is megnyilvánul.

Az átalakítás részeként az első sárvédő, a tankfedél, a hasfal és a farok Lamborghini-ihlette frissítést kapott. A hűtőrács elszívóit, szellőzőnyílásait és légbeömlőit is úgy tervezték, hogy visszahívják a Huracán STO-n találhatóakat.

A különleges érintések ezzel még nem érnek véget, hiszen a motort kovácsolt kerekekkel szerelték fel, amelyek utánozzák a szuperautón találhatóakat. Ez magában foglalja még egy titán rögzítő anya hozzáadását is.

További képek >>>

A Huracán STO-hoz hasonlóan a Ducati Streetfighter V4 Lamborghini is szénszálat tartalmaz, és ugyanolyan látható textúrájú, mint az autógyártó által gyártott járművek. Speciális nyerget, tuskó alumínium lábtartókat, könnyített fék- és tengelykapcsoló karokat, valamint szénszálas kupakkal ellátott Akrapovič titán kipufogó hangtompítót is találnak a vásárlók.

Máshol van egy fémlemez a központi tartályfedélen, amelyen a kerékpár neve és sorozatszáma látható. A TFT-kijelző speciális indítási animációt is kapott, amelyen Ducati és Lamborghini jelvények, valamint a kerékpár sziluettje látható.

Még néhány fénykép >>>

A gyártás 630 darabra korlátozódik, és mindegyiken egy szemet gyönyörködtető Verde Citrea és Arancio Dac festés található. A modell Arancio Dac Brembo féknyereggel, valamint fekete Öhlins-tartókkal és villalábakkal is rendelkezik.

A cégek emellett egy 63 darab, Ducati Streetfighter V4 Lamborghini Speciale Clienti néven ismert kerékpárt is kínálnak. Ez a kizárólag a Lamborghini-tulajdonosok számára elérhető változat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül a Centro Stile Ducatival dolgozzanak együtt tökéletes kerékpárjuk megalkotása érdekében. Ez azt jelenti, hogy megrendelhetik a saját Lamborghinijükkel azonos színű és kerekeket, vagy választhatnak valami kalandosabbat.

További fotók >>>

A kiválasztott változattól függetlenül a Ducati Streetfighter V4 Lamborghinit egy 1103 köbcentis Desmosedici Stradale motor hajtja, amely 208 LE (155 kW / 211 LE) teljesítménnyel rendelkezik.

Az első egyesült államokbeli szállítások májusban kezdődnek, a Streetfighter V4 Lamborghini ára 68 000 dollár, a Speciale Clienti változat ára pedig 83 000 dollár. Kanadában a kerékpárok 76 600 CAD és 98 400 CAD dollárt fognak fizetni.

Ez nem olcsó, de a tulajdonosok még jobban magukévá tehetik ezt az életmódot, ha vásárolnak egy limitált szériás sisakot, kabátot és bőrt. A Speciale Clienti vásárlói számára a bőrök egy kiterjedt színpalettán keresztül testreszabhatók.