A Lamborghininek különleges társalgója van Katarban – csak a világbajnokságra

A közel-keleti gazdag piacok fontos régiók a világ prémium autógyártói számára, és a katari jelenlétének növelése érdekében a Lamborghini egy exkluzív, lebegő pop-up társalgót nyitott.

Katar fővárosában, Dohában, a Pearl-Dohán, egy mesterséges szigeten található a pop-up lounge november 21-én nyitották meg, és december 18-ig, a világbajnokság döntője előtti napig tart nyitva.

A társalgó 320 négyzetméteren terül el két emeleten, és közvetlen kilátást nyújt a tengerre és hátulról a Pearl-Dohára. Jelenleg egy Lamborghini Urus Performante van kiállítva, és a média képviselői és a vásárlók az egész városban vezethetik majd vele és egy Urus S-sel.

A Lamborghini emellett létrehozta Sant’Agatában az eredeti Ad Personam tervezőstúdió másolatát, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy személyre szabják új járműveiket. A társalgóban a Tecnomar for Lamborghini 63 luxusmotorcsónak makettje is látható, míg a második emeleten a látogatók élvezhetik Roger Dubuis világát, amely 2017 óta a Lamborghini kulcsfontosságú partnere.

“A Lamborghini egy globális márka, amely számtalan kultúrából vonzza az ügyfeleket, és szeretettel várjuk, hogy változatos nemzetközi közönséget üdvözölhessünk a világ különböző társalgóiban” – mondta Stephan Winkelmann, a Lamborghini elnök-vezérigazgatója. „A Lamborghini Lounge koncepció lehetőséget ad arra, hogy találkozzunk a márka ügyfeleivel és barátaival: kialakult és növekvő márkakereskedéssel rendelkezünk a régióban, és már nagyon várjuk, hogy találkozzunk sok közel-keleti és több mint 50 piacon szerte a világon, ahogy bemutatjuk ezt a váratlan és merész projektet.”

A Doha Lounge megnyitása az Urus Performante közel-keleti és afrikai debütálása is, amely nagyobb teljesítményt, finomított aerodinamikai kialakítást, félaktív felfüggesztést és átdolgozott menetdinamikát kínál.