A LEVC globális mérföldkövet ünnepel

7000 ELEKTROMOS TAXI ÉRTÉKESÍTÉS

A LEVC (London Electric Vehicle Company) világszerte 7000 eladta elektromos TX taxiját
Az indulás óta a TX több mint 418 millió mérföldet tett meg, és megakadályozta, hogy 127 000 tonna CO2 kerüljön a légkörbe.
A TX a világ legfejlettebb, fenntartható elektromos taxija, amely több mint 20 országban érhető el, Párizstól Kairóig és Madridtól Tokióig
Három egyedi márkajelzésű „ünneplő” TX fog üzemelni Londonban a következő héten, amelyek 7000 eladást és II. Erzsébet királynő platinajubileumát is elismerik.


A LEVC (London Electric Vehicle Company) a mai napon jelentős mérföldkövet jelent a világhírű TX – a világ legfejlettebb elektromos taxija – 7000 globális értékesítésében.

2018-as indulása óta a TX fenntartható közlekedést biztosít tulajdonosai és utasai számára a világ több mint 20 országában, Párizstól Kairóig és Madridtól Tokióig. Az elmúlt négy évben a TX több mint 418 millió mérföldet tett meg, és megakadályozta, hogy 127 millió tonna CO2 kerüljön a légkörbe.

London, az ikonikus fekete taxi otthona, továbbra is TX legnagyobb piaca, a 7000 TX-ből 5000 jelenleg a főváros utcáin üzemel – London teljes fekete taxiflottájának több mint egyharmada –, amely gyorsan a város modern identitásának sarokkövévé vált.

Ennek az értékesítési mérföldkőnek, valamint a II. Erzsébet királynő monarchiájának 70. évfordulóját jelző platina jubileum elismeréseként a következő héten három különleges „ünneplő” TX-kabin fog üzemelni Londonban, mindegyik egyedi külsővel és hagyományos brit stílussal. utcai party belső.

Joerg Hofmann, a LEVC vezérigazgatója így nyilatkozott: „A LEVC büszke arra, hogy 7000 elektromos TX taxit adott el világszerte. Az ikonikus fekete taxi most Párizstól Madridig és Kairótól Tokióig látható; ez valóban egy jármű mindenki számára, mindenhol.

„A fekete vezetőfülke már több mint száz éve ismerős látvány a városi utcákon, és a mai TX soha nem felelt meg jobban a célnak. A páratlan hozzáférhetőséget kínáló, zéró károsanyag-kibocsátásra képes és kiküszöböli a távolsági szorongást, a TX ideális választás a taxisofőrök és az utasok számára bármely városban.”

A LEVC TX egy mindenki számára elérhető és befogadó jármű, kortól, nemtől vagy fogyatékosságtól függetlenül. A legfeljebb hat utas számára rugalmas helyet biztosító járműben beépített kerekesszék rámpa és forgatható ülés található, amely lehetővé teszi a TX számára, hogy egy előre néző kerekesszéket is elhelyezzen – ez az egyetlen ilyen taxi. A TX eCity technológiája több mint 64 mérföld (103 km) tiszta elektromos hatótávolságot és 318 mérföld (512 km) teljes hatótávolságot biztosít.

Az anyavállalat, a Geely több mint 500 millió fontot fektetett be a LEVC-be, és egy korszerű kutatás-fejlesztési központot és gyárat hozott létre a Coventry állambeli Anstyban, ahol az összes TX készül.