A LIQUI MOLY a frankfurti Automechanikán mutatja meg teljes választékát

A teljes kínálatú autókémiai cég portfóliója több, mint 4000 cikket ölel fel, a motorolajoktól az adalékokon és a szerviztermékeken át a járműápolásig. A német cég teljes kínálatát, benne néhány különlegességgel, Frankfurtban mutatja be.

A német kenőanyag-specialista a világ legnagyobb, szeptember 13. és 17. között zajló iparági rendezvényén mutatja be a kínálatát. Több mint 450 négyzetméteren főleg a műhelyek és a szaküzletek számára készülő termékek és szolgáltatások állnak a középpontban.

Azt, hogy a LIQUI MOLY nem csak made in Germany kenőanyagokat, motorolajokat és adalékokat kínál, már tudja a műhelyek és a másodpiac szakmai publikuma. Az ulmi cég spektruma hatalmas. A 9.1-es kiállítási csarnok nagy standján a látogatók betekintést nyerhetnek. Fő tevékenysége mellett a cég megmutatja kifinomult berendezéseit és koncepcióit is, amelyekkel az üzleti partnerek teljes körű szolgáltatásokat tudnak kínálni saját ügyfeleiknek. “Fontos számunkra, hogy üzleti partnereink a termékeinkkel árbevételt generáljanak, és növeljék az ügyfél-elégedettséget. Ezért minden üzleti partnerünknek egyéni koncepciókat kínálunk a marketingtől a műhelyberendezésekig”, magyarázza Günter Hiermaier, a LIQUI MOLY ügyvezetője. Bemutatják például a Gear Tronic III automata váltó öblítőberendezést vagy a JetClean Tronic II-t, amely az üzemanyag- és szívórendszer tisztítására szolgál, amelyekkel a műhelyek értékes és nagyon keresett kiegészítő szolgáltatásokat kínálhatnak. Emellett a kenőanyaggyártó elmagyarázza az alacsony viszkozitású olajok terén kidolgozott legújabb fejlesztéseket és a modern adalékok fontosságát az aktuális motorok élettartama és hatékonysága vonatkozásában – legyen szó akár személyautókról, haszonjárművekről vagy csónakokról.

A LIQUI MOLY nem csak a motorháztető alatt mutatja meg a szakértelmét. A cég a járműápolás terén is széles kínálattal rendelkezik; többek között olyan újdonságokkal, mint a lakkápoló. A svábok a Tornador Gunt, egy speciális, professzionális beltéri tisztításhoz használható, sűrített levegős szórópisztolyt, is bemutatják a vásáron. 

A legkülönbözőbb járművel karbantartásához és ápolásához a tisztítás mellett hozzátartozik a javítás is. A LIQUI MOLY különböző komplett szolgáltatásokat is kínál az üzleti ügyfeleknek. Így a cég például bemutatja üvegjavító és szélvédőcsere-koncepcióját. A LIQUI MOLY-nál mindig elengedhetetlenek az oktatás és az egyéni marketingelemek az összes üzleti ügyfél számára, beleértve például az online marketing-tevékenységeket, amelyeknek köszönhetően a végfogyasztók betérnek a partnerműhelyekbe.

Az összes releváns szakterülettől a cégvezetésig mindig kompetens beszélgetőpartnerek állnak a szakmai látogatók rendelkezésére.