A Little Car Company elindítja a B sorozatú finanszírozást, mivel a növekvő globális keresletet követően bővíti a termelést és a munkaerőt

  • A Little Car Company megkezdte a B sorozatú finanszírozási kört, miközben a példátlan igények kielégítésére bővül.
  • A lendület gyorsan felgyorsul, ahogy megnő a kereslet a limitált szériás, kézzel épített elektromos mérlegautók iránt
  • Teljesen új, 10 000 négyzetméteres gyártóüzem a bicesteri központ mellett, amelyet azért vásároltak, hogy segítsenek teljesíteni a jelentős vásárlói megrendeléseket
  • A folyamatos külső befektetések és a világméretű kereslet lehetővé tették a The Little Car Company számára, hogy exponenciálisan növelje munkaerő-állományát
  • A több mint 200 autó elkészítésével a The Little Car Company kiválóan halad 2023-as tervei felé, amelyek között szerepel a Tamiya Wild One MAX és egy be nem jelentett modell bevezetése.
  • A Little Car Company minden érdeklődő befektetőt szeretettel vár, hogy csatlakozzon az üzlethez, amikor a növekedés következő izgalmas szakaszába lép.

A Little Car Company, a limitált szériás, kézzel épített elektromos mérleggel gyártott autókat gyártó cég a mai napon elindította a Series B finanszírozási kört, miután üzletük gyors terjeszkedését követte, hogy megfeleljen a járműveik iránti növekvő globális keresletnek.

A 2019 márciusi bevezetése óta a bicesteri székhelyű luxusmárka egyre nagyobb lendületet kapott, és több mint 200 kivételes és hiteles méretű elektromos autót gyártott olyan neves autógyártókkal, mint a Bugatti, a Ferrari és az Aston Martin. Az autóipar történetének legvágyottabb klasszikus járművei előtt minden autót szeretettel, kézzel építenek a cég oxfordshire-i központjában, körülbelül 95%-ban brit eredetű alkatrészek felhasználásával.

Válaszul a méretarányos elektromos autóik iránti példátlan nemzetközi keresletre, a The Little Car Company bővítette üzleti tevékenységét, a közelmúltban egy szomszédos gyártóüzem megvásárlásával a termelési kapacitás megháromszorozására, valamint a munkaerő drámai bővítésére. A B sorozatú finanszírozás lehetővé teszi számukra, hogy még tovább növekedjenek, mind a személyzet, mind a gyártás területén.

Megnövekedett gyártási termelés

Mivel az ügyfelek több mint 50 országban vannak, és autóik több mint 90%-át nemzetközi szinten szállítják, a The Little Car Company termékei iránti étvágy minden idők csúcsán van. Jelenleg a luxusmárka 10 000 négyzetméteres főhadiszállása legfeljebb öt autó heti maximális teljesítményét teszi lehetővé, de a közelmúltban egy szomszédos 10 000 négyzetméteres gyártóüzem – a Bicester Heritage telephelyén – lehetővé teszi a The Little Car Company számára, hogy megháromszorozza ezt. számot a következő tizenkét hónapban. A növekedés nagy része a Tamiya Wild One MAX jövő évi piacra dobásának és gyártásának, valamint egy még be nem jelentett projektnek köszönhető.

A munkaerő növekedése

A három évvel ezelőtti vállalkozásalapítás óta a The Little Car Company évről évre megduplázta csapatát, és jelenleg 60 embert foglalkoztat, köztük olyan tapasztalt autómérnököket, mint a McLaren, a Williams, a Jaguar Land Rover, az Ariel, a Radical, az Aston. Martin, Ginetta és Lotus.

A The Little Car Company folyamatosan növekvő rendelésállományának maximalizálása és teljesítése érdekében az oxfordshire-i vállalat azt tervezi, hogy növeli ezt a növekedési ütemet, hogy lépést tudjon tartani a kereslettel 2023-ban.

Ben Hedley, a The Little Car Company vezérigazgatója így nyilatkozott: „A The Little Car Company 2019-es elindítása óta a COVID-19 és az iparági ellátási lánc nehézségei ellenére rövid időn belül óriási növekedést tapasztaltunk. A növekvő globális kereslet és eddigi befektetéseink lehetővé teszik mind a termelési kapacitásunk, mind a munkaerő gyors bővítését, és amint megnyitjuk a B sorozatú finanszírozási kört, szeretettel várunk minden érdeklődő befektetőt, hogy csatlakozzon hozzánk csodálatos utazásunkra. Elképesztően izgalmas projektek várnak ránk, még be nem jelentett partnerekkel, amelyeket alig várunk, hogy megosszuk. A Little Car Company izgalmas helyzetben van, és 2023-ban és azután valóban meg fogjuk lepni az autóipari világot.”

A B sorozat finanszírozásával kapcsolatos bármely kérdés esetén az érdekelt feleknek fel kell venniük a kapcsolatot a The Little Car Company-val a webhelyükön keresztül: https://thelittlecar.co/contact/