A Magical Taxi Tour 100 gyermeket visz élete utazására a párizsi Disneylandbe

  • Idén 27. alkalommal kerül megrendezésre a Magical Mystery Tour, amelyet a Worshipful Company of Hackney Carriage Drivers szervez.
  • Idén 100 gyermeket visznek el hétvégére a Disneyland Resort Paris®-ba, akik számos krónikus betegségben és életkorlátozó betegségben szenvednek.
  • A háromnapos út során 93 fekete taxiból álló konvoj, köztük 70 elektromos TX taxi, a francia fővárosba hajt.
  • A Geely Holding Group, a London Electric Vehicle Company (LEVC) tulajdonosa öt év alatt 100 000 fontot adományozott az esemény támogatására.
  • 2013 óta a LEVC 230 000 fontot adományozott a jótékonysági szervezetnek

London egyik legkedveltebb gyermekjótékonysági rendezvénye, a Magical Taxi Tour ma megkezdte éves Párizsi útját. Szervezte a A Hackney Carriage Drivers istentisztelő társasága, az esemény ma reggel egy különleges reggelivel vette kezdetét a Canary Wharf-i East Wintergardenben.

A reggelit követően 93 taxi indult el a fővárosból, és 100 gyermeket és családjukat és gondozóikat vitték a párizsi Disneylandbe egy életre szóló utazásra. A konvojt a londoni város rendőrsége és a London Ambulance NHS Trust kísérte, a francia Gendarmerie Nationale vette fel az útvonalat, amint a menet Franciaországba érkezik.  

1994-es indulása óta a Magical Taxi Tour több mint 5000 gyermeket vitt el a Disneyland Resort Paris®-ba. Az esemény pusztán szervezetek adományaiból zajlik, és ennek a fontos jótékonysági szervezetnek a támogatásaként a Geely Holding Group, a London Electric Vehicle Company (LEVC) tulajdonosa öt év alatt 100 000 fontot adományozott. 2013 óta a LEVC 230 000 fontot is adományozott a jótékonysági szervezetnek.

Ha többet szeretne megtudni a jótékonysági szervezetről és adományozni szeretne, látogasson el a http://www.magicaltaxitour.com oldalra