A Mansory Tempesta Verde egy félzöld félfehér Ferrari Roma

A Mansory 2022 márciusában piacra dobott egy átfogó tuningkészletet a Ferrari Romához, de a tuner most visszatért egy egyedülálló példával, „Mansory Tempesta Verde” néven. Az egyedi a szokatlan kéttónusú színezésnek köszönhetően tűnik ki, a karosszéria egyik oldala fehér, a másik elektromos zöld.

A különleges színséma a DC Comic kétarcú szupergonoszát juttatja eszünkbe, és minden bizonnyal nagy figyelmet kelt majd az utcákon. A zöld oldala pontozott mintával fehérre fakul, az autó két felét pedig az olasz zászló színeit ábrázoló csík választja el.

Előreláthatólag a Tempesta Verde megkapja a teljes szénszálas készletet a Mansory-tól. A külső módosítások közé tartozik az agresszív első lökhárító, rengeteg bordával, a 812 Competizione ihlette motorháztető, az oldalsó szoknyák, a fekete 21 és 22 hüvelykes kovácsolt kerekek, a hangsúlyosabb diffúzor, valamint a LED-es hátsó lámpákat borító hátsó légterelő.

A belseje ugyanolyan mutatós, mint a külső. A tuner elég bátor volt ahhoz, hogy különböző színű ülésekkel specifikálja – hasonlóan ahhoz, amit az olasz Fiat autógyártó az 500 Redben csinál. Az egész utasteret átkárpitozták feltűnő lime zöldre, másodlagos fehérrel, fekete díszítéssel az üléseken és rengeteg szénszálas díszítéssel.

A Ferrari Roma is kapott erőnövekedést Mansorytól. Ennek eredményeként a duplaturbós, 3,9 literes V8-as motort 700 LE (695 LE (522 kW / 710 LE)) teljesítményre és 865 Nm (638 lb-ft) nyomatékra hangolták. A Tempesta Verde 0-tól gyorsulhat. 100 km/h (0-62 mph) 3,1 másodperc alatt, ami 0,3 másodperccel gyorsabb, mint a készlet, mielőtt elérte volna a 332 km/h-t (206 mérföldet).

Nem tudjuk ennek az egyedileg módosított Ferrari Romának az árát, de a vitatott kezelés nem lesz olcsó. Figyelni fogjuk a Mansory weboldalát a Tempesta Verde esetleges listázása érdekében. Úgy gondoljuk, hogy azok a Ferrari-tulajdonosok, akik nem szeretik a zöldet, de szeretik a kétarcú megjelenést, egy másik árnyalat alapján hasonló felépítést kérhetnek a Mansory-tól.