A metaverzumban képezi munkatársait a Toyota

A Toyota-csoport anyagmozgató eszközöket – azaz targoncákat – fejlesztő, gyártó és forgalmazó részlege, a Toyota Material Handling izgalmas kísérletbe fogott: a vállalat virtuális valóságú szakképzési programot dolgozott ki műszaki dolgozói számára.

Mint a Toyota-csoport legtöbb tagvállalata, a Toyota Material Handling (TMH) is globális piacvezető szereplőként tevékenykedik a maga területén. A vállalat a Toyota Industries Corporation ágazataként jött létre 1956-ban, abban az évben, amikor a Toyota forgalomba hozta első targoncáját, az egytonnás Toyota LA modellt. A vállalat 1988-ban nyitotta meg első külföldi gyártóüzemét az Amerikai Egyesült Államokban, majd 2006-ban az elektromos targoncák globális szakértőjével, a Raymond márkával, valamint a  szabványos EU-raklapot eredetileg megálmodó svéd BT Industries-zal közösen létrehozták a Toyota Material Handling Group cégcsoportot.

A TMH-nak tehát a vérében van az innováció, és ez nem csak a termékfejlesztésre és a gyártásra érvényes, hanem tevékenységeik más területeire – jelen esetben az oktatásra – is. A vállalat észak-amerikai részlege >>>