A Milánói Divathét központi standján is látható az új Honda Civic

  • A vadonatúj Honda Civicet is megtekinthetik a Vanity Fairrel közösen rendezett Milánói Divathét látogatói
  • A Civic karosszériájának és belterének fejlesztését egyaránt emberközpontú tervezési filozófia határozta meg
  • Hosszabb tengelytáv, szélesebb nyomtáv és alacsonyabb tetővonal a kupészerű sziluettért
  • Letisztult és kifinomult vonalak, valamint sportos részletmegoldások – az új Civic ismerős mégis friss megjelenéssel érkezik
  • Az intelligens kialakításnak köszönhetően nagy, szellős tér fogadja az utasokat

Különleges módon ünnepli európai premierjét a vadonatúj Honda Civic e:HEV, hiszen a 2022-es Milánói Divathéten is megmutatja magát, méghozzá a Vanity Fair magazin Social Garden névre keresztelt kiállítási területének kellős közepén.

– A kíváncsiságáról és forradalmi lendületéről ismert Vanity Fair mindig is igyekezett egy lépéssel előrébb járni a trendeknél. VF Social Garden névre keresztelt standunkon nagy örömmel fogadjuk azokat a kreatív, dinamikus elméket, akik arra törekszenek, hogy jobbá és egyszerűbbé tegyék az emberek életét, s arra is figyelnek, hogy milyen környezeti hatása van alkotásaiknak – osztotta meg gondolatait a Vanity Fair társigazgatója, Cristina Lucchini.

– Nagyon örülök, hogy elsőként mutathatjuk be a Civicet az olasz közönségnek. Az autó eddigi fogadtatása abszolút kiváló, az pedig, hogy a Milánói Divathéten is megmutatja magát, remek lehetőség, hogy megismerjék a „dizájnközpontú” vásárlók – tette hozzá a Honda Olaszország autós részlegének vezetője, Simone Mattogno.

A vadonatúj, 11. generációs Civic hajtásláncát, belterét és karosszériáját egyedülálló, emberközpontú tervezési filozófia mentén fejlesztették. A Honda mérnökei üdítő, jó kedvre derítő Civic elkészítésére törekedtek, amelynél a külső és a belső összhangban áll, hogy még kényelmesebb, frissítőbb élmény legyen az autó használata, s még kellemesebbek legyenek a hétköznapok.

A Civic mint az „emberek autója” mutatkozott be 1972-ben, és azóta is a Honda által megfogalmazott „Az ember a gép előtt” (Man Maximum, Machine minimum; M/M) elv megtestesítője. A legújabb nemzedék fejlesztési folyamata során is ez gondolkodásmód jutott érvényre, tehát a szerkezeti egységek a lehető legkisebb, a vezető és az utasok a lehető legnagyobb helyet kapták, hogy a modell minden igénynek messzemenőkig megfeleljen. A beltér tágasabb, kényelmesebb, biztonságosabb és áttekinthetőbb, mint volt, és nem utolsó sorban minden egyes pontján tetten érhető az emberközpontú megközelítés.

Lendületes formavilágú karosszéria

A célként kitűzött „üdítő” formatervvel igazán modernné és látványossá vált a Civic, ugyanakkor zavaró elemektől mentes, elegáns stílusban fogant karosszériája a márka modellválasztékának arculatához is tökéletesen passzol. A karcsúbb tető- és az alacsonyra helyezett övvonal >>>