A Porsche különleges Panamera sorozattal frissít

A Porsche a Panamera különösen elegáns és exkluzív verzióját mutatja be: a Platinum Edition bemutatkozik. A diszkrét selyemfényű platina részleteket kibővített alapfelszereltséggel egyesítő különleges kiadás Európában a Panamera 4 és a Panamera 4 E-Hybrid változatokhoz elérhető, különösen vonzó áron.

A különbség a különleges fényezésű részletekben rejlik
A Platinum Edition különösen gazdag alapfelszereltsége olyan egyébként opciós extrákat tartalmaz, amelyek különösen népszerűek az ügyfelek körében. Széria az adaptív légrugózás Porsche Active Suspension Management (PASM) futóműrendszerrel, az automatikusan sötétedő külső tükrök, a LED mátrix fényszórók Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) fényszóró rendszerrel, a panoráma tetőablak, a Park Assist tolatókamerával, valamint a hibrid modellek esetében a 7,2 kW-os töltésre képes fedélzeti AC töltő. A platina fényezésű, 21 colos Exclusive Design Sport keréktárcsák már önmagukban is kiemelik a különleges kiadás előkelőségét, amit fekete sport kipufogóvégek, sötétített üvegezés, magasfényű fekete ablaklécek és Exclusive Design hátsó lámpák fokoznak.

A Panamera Platinum Edition egyértelműen megkülönböztethető az exkluzív platina fényezésű elemekről: az első kerekek mögötti légbeömlők, a Porsche logó és a hátsó modellmegjelölés, valamint a hibrid modelleknél az oldalsó ’e-hybrid’ logók is különleges selyemfényben tündökölnek. Emellett opcionálisan a 20 colos Panamera Style keréktárcsák is elérhetők platina színben.

Az elegáns belső megjelenést analóg óra teszi teljessé
A luxusban bővelkedő hangulat a belső térben is folytatódik: GT sport kormánykerék, Szervokormány Plus, sávváltás-segítő, komfort funkcióval rendelkező soft-close ajtók, 14-irányban elektromosan állítható első ülések, memória csomag, fűthető hátsó ülések, BOSE® Surround audiorendszer, fekete szálcsiszolt alumínium csomag, valamint a fejtámlák dombornyomott Porsche jelvénye bővíti a felszereltséget. Emellett a belső tér exkluzív megkülönböztető jegyei között megtaláljuk a fekete szálcsiszolt alumínium ajtóküszöböket Platinum Edition logóval. Emellett a különleges széria minden változatában széria a műszerfal tetején megtalálható analóg óra.

Világpremier Los Angeles-ben
Európában a Platinum Edition a Panamera 4 és a Panamera 4 E-Hybrid változatokhoz elérhető, akár Sport Turismo karosszériával is. A Porsche Panamera 4 Platinum Edition Németországban már rendelhető bruttó 111.945 eurós ártól. A modell november 17-én ünnepli majd világpremierjét Los Angeles-ben. A kiszállítások 2022 január végén kezdődnek.