A „RE:CHARGE at Home” 11-12. része

A Jaguar Racing videós podcastja, a „RE:CHARGE at Home” egy rendszeresen jelentkező, bennfentes információkat tartalmazó sorozat, melynek házigazdája Amanda Stretton és Vernon Kay, akik minden alkalommal más-más vendéget hívnak meg a Formula E és a Jaguar I-PACE eTROPHY – a világ első elektromos autóverseny-sorozatának – világából. Az epizódokat több platformon is nyomon lehet követni: Youtube-on, Spotify-on, Apple Podcaston, Google Podcaston, Instagramon, Facebookon, Twitteren.

11. részben Amanda Stretton James Barclay Panasonic Jaguar Racing Team Director-ral és Craig Wilson Race Director-ral beszélget arról, hogy a Jaguar hogyan lépett be a Formula E világába, hogyan alkalmazkodtak az új munkamódszerekhez, valamint arról, hogy az ABB FIA Formula E augusztusban Berlinben fejezi be a hatodik évadát.

Az epizódot itt lehet megtekinteni/meghallgatni:

12. rész vendége James Barclay, a Panasonic Jaguar Racing Team Director-a, valamint a Formula E Chief Executive Officer-e, Jamie Reigle. Szó esik többek között a sport erejéről, az elektrifikáció jövőjéről és a berlini évadzáróról is.

Az epizódot itt lehet megtekinteni/meghallgatni: