A Retreeb a fiatal csodagyereket, Arthur Leclercet szponzorálja a 2022-es szezonban

A Retreeb, egy etikus és szolidaritáson alapuló alternatív fizetési megoldás, támogatja a monacói Arthur Leclercet, aki az egyik legkiemelkedőbb bajnoki esélyes az FIA Formula 3 címére 2022-ben.

A decentralizált finanszírozás új szereplőjeként a Retreeb innovatív modellt kínál, és újra feltalálja a napi fizetéseket. A hagyományos fizetési módoktól mentes Retreeb megbízható és hatékony alternatívát kínál, amely innovatív technológiai infrastruktúrán alapul, és lehetővé teszi, hogy a nyereség 33%-át olyan etikus és szolidaritáson alapuló projektekre fordítsák, mint például a UNITLIFE, az ENSZ kezdeményezés, amellyel nemrégiben indultak. jelentős együttműködési szerződést írt alá.

Pontosan a szolidaritás csábította el a Retreeb alapítóját, Jérémi Lepetitet: “Találkoztam a Leclerc fivérekkel, és azonnal magával ragadott családtörténetük. Inspiráló látni azőket összekötő erős kötelékeket, a rájuk jellemző kölcsönös segítségnyújtást és szenvedélyüket. . Mindketten ugyanazt a testvéri lelkületet valljuk; ennek a partnerségnek a középpontjában az emberi szempont áll. ”

A 2000-ben született Arthur Leclerc a fivérek legfiatalabb tagja. Alig 4 éve kezdett el versenyezni együléses Forma-4-ben, és úgy figyeltek fel rá, hogy többször felállt a dobogóra. 2020-ban ezek az ígéretes kezdetek arra késztették, hogy csatlakozzon a rendkívül tekintélyes Ferrari Pilóta Akadémiához, ahol korábban bátyja, Charles gyakorolt. Azóta a Prema Powerteam csapatával részt vesz a Formula Regional európai bajnokságban, és a szezont alelnökként zárta.

Arthur 2022-ben szerezte meg első címét a Formula Regionális Ázsiai Bajnokság megnyerésével.

“Örülök a Retreeb bizalmának, és büszke vagyok arra, hogy értékeit hordozza. A pénzügyi szektorban még sok a tennivaló a méltányosság és az etika javítása érdekében. Számos kihívás áll előttem, és a Retreebnek megvan a maga helye innovatív megoldásával ” – mondja Arthur Leclerc.Arthur Leclerc a Retreeb logójával fog versenyezni a glórián a szezon hátralévő hét fordulójában. A következő futamokat 2022. május 20-án és 21-én Barcelonában rendezik.