A Toyota C-HR termékcsalád biztonságra összpontosító változataival bővül Japánban

A Toyota C-HR paletta két új változat bevezetésével bővült Japánban, ezek a G „Mode-Nero Safety Plus III” és a GT „Mode-Nero Safety Plus III”.

A két új modell közül a legolcsóbb a C-HR G-T „Mode-Nero Safety Plus III”, amely 2 725 000 jentől (20 119 dollár) érhető el. Ez a változat a normál C-HR G-T-re épül, és egy 1,2 literes turbófeltöltős benzinmotorral, valamint egy CVT-vel van felszerelve, és első- vagy négykerék-hajtással is elérhető.

A változásokat elindítja egy új, sötét színű, „Inazuma parkolófekete üvegpehely” névre keresztelt változata (a mi japánjaink rozsdásak, és úgy gondoljuk, hogy a Google Fordító is kicsit ronthat ezzel a fordítással…), bár más árnyalatok is elérhetők. mint például a Black Mica, a Metal Stream Metallic és a Platinum White Pearl Mica.

A Toyota ezután egyedi, matt fekete színű, 18 × 7 hüvelykes kerekeket adott az autónak, amelyeket elöl és hátul is 225/50 R18-as abroncsok borítottak.

Néhány apróbb belső átalakítás is történt, amelyek közül a legfigyelemreméltóbb a fekete és barna bőr kombinációja, kiegészítve bézs varrással.

Hallgass exkluzív podcasokat IDE,vagy IDE, illetve IDE kattintva!

A Toyota C-HR G „Mode-Nero Safety Plus III” ugyanazokat a vizuális és belső fejlesztéseket kínálja, mint a G-T modell, de egy 1,8 literes hibrid használata miatt egy kicsit drágább, 3 055 000 jentől (22 555 USD) kezdődik. erőátvitel.

Számos új biztonsági funkció alapfelszereltség mindkét modellnél. Például az egyik rendszer csökkenti az ütközéseket, ha a gázpedált túlságosan nyomják, és a keresztváltó egy álló tárgyat, például falat észlel a jármű előtt vagy mögött. A Toyota emellett beépített egy radarrendszert, amely érzékeli a balról és jobbról érkező járműveket, valamint egy panorámás monitort.