Akár kétszer 2,5 milló forintos állami támogatás az e-SpaceTourerra

Az ë-Spacetourer 50kW-os akkumulátorral, 9 férőhellyel indul a legnagyobb villanyautó támogatásért.

Az új Citroën ë-SpaceTourer 100% Ëlectric Business kiemelkedő kényelmével, 7 kW-os fedélzeti töltőjével favorit lehet az elektromos kisbuszok között, mivel az Innovációsés Technológiai Minisztérium 2021-ben is kiírta az elektromos autók beszerzésének támogatására vonatkozó pályázatot, és a 14 millió forintos értékhatár alatti legalább 7 személyes modellekre 2,5 millió forint támogatás pályázható. Minden Citroën márkakereskedés megtalálható a pályázat Regisztráltmárkakereskedések listáján a márka teljes elektromos kínálatával, és felkészülten várja az érdeklődőket.

A magyar állam 2021-ben ismét kiírta az elektromos járművekre vonatkozó pályázatát, melyre 2021.06.14.-től lehet jeleztkezni.

7 vagy többszemélyes elektromos autókra vonatkozóan 1 milliótól 14 millió forint vételárig maximum 2,5 millió forint (legfeljebb a vételár 50%-a), 14 millió forint felett, 17 millió forint vételárig maximum 1,5

millió forint (legfeljebb a vételár 11%-a) állami támogatás pályázható.1

Fontos, hogy legalább 3 gyermekkel rendelkező természetes személyek részére, a fenti elektromos pályázattal egyidőben

a nagycsaládos állami támogatásra is lehet pályázni, melynek összege akár 2,5 millió forint (de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a). Így a két támogatás teljes összege, amennyiben mindkét pályázat sikeres, – a gépjármű vételárától függően – akár 4 vagy 5 millióforint is lehet.1

Az egyterűek és a szabadidő-autók gyártásában úttörőnek számító Citroën megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel rendelkezik a sokoldalú, tágas, jó közérzetet biztosító, otthonos gépjárművek tervezése terén. Újabb bizonyítéka ennek a SpaceTourer kisbusz 100%-ban elektromos változata.

Az ë-SpaceTourer – 100% ëlectric kisbusz az intenzív életet élők ideális társa, és tökéletesen megfelel a kényelmes, környezetkímélő és gazdaságos vezetés szempontjait szem előtt tartó közösségek, egyesületek, családok és baráti társaságok elvárásainak.

1Az elektromos gépjármű beszerzési pályázati kiírást ide kattintva tekintheti meg. A nagycsaládos állami támogatással kapcsolatos részleteket ITT olvashatja.

A SpaceTourer a szabadság és a közös kalandozások szimbóluma. Helykínálat, praktikum és fedélzeti kényelem

tekintetében a Citroën szaktudásának legjavát nyújtja.

Az ë-SpaceTourer egy akár 9 személy szállítására alkalmas kisbusz, mely kényelem, sokoldalúság és design tekintetében nem ismer kompromisszumot. A korszerű technológiákkal felszerelt, karakteres egyéniségű, sportos megjelenésű és kifejezetten dinamikus viselkedésű modell, most az elektromos autó pályázaton is indítható, és a három- vagy többgyermekes családok a nagycsaládosok autóvásárlására is jogosultak lehetnek egy időben. 1