Az Arval flottakezelő máris bizalmat szavazott az MG márkának

Budapest, 2022. szeptember 6. – Az Arval Magyarország Kft. első itthoni vevőként és első flottavásárlóként már az értékesítés indulása előtt megrendelt 10 MG márkájú autót, mellyel tovább színesíti kínálatát ügyfelei részére. Az induló márka nagyszerű ár-érték arányával, flottaügyfelek számára is magas felszereltségével és kimagasló gyári garanciális feltételeivel (7 év vagy 150 ezer kilométer) keltette fel a flottakezelő érdeklődését. Az MG szeptember 17-én kezdi meg hivatalosan az értékesítést egyszerre az ország 22 pontján. Az Arval Magyarország nemzetközi háttérrel rendelkező flottakezelőként a hazai flottapiac egyik meghatározó szereplője.

Az MG európai megújulása és visszatérése a legnagyobb országokban már két éve megkezdődött. Az Arval Németországban szerződött flottakezelési partnere az MG-nek, az elmúlt 2 év nagyszerű tapasztalatai alapján, figyelembe véve az MG modellpalettáját, felszereltségét, gyártási minőségét és szállítási készségét, Magyarországon elsőként 10 autó megrendelése mellett döntöttünk.”nyilatkozta Gwénael Cevaer, az Arval Magyarország ügyvezetője. „Nagy figyelemmel követtük az MG márka magyarországi megjelenését és a külföldi tapasztalatokra alapozva itthon elsőként döntöttünk úgy, hogy az MG márkának is meg kell jelennie portfóliónkban.”

Biztosak voltunk benne, hogy az MG márka magyarországi megjelenése a kiváló ár-érték arányra építve hamar meg tudja nyerni az érdeklődők és vásárlók tetszését akár a magánvásárlók, akár a céges vásárlók körében. Ugyanakkor az Arval ilyen gyors döntése meghaladta várakozásainkat, és megtisztelő számunkra, hogy a megrendelés már az értékesítés hivatalos indulása előtt megtörtént” – mondta Markó Zoltán, az MG Motor márkaigazgatója.

Az első megrendelésben helyett kapott a ZS modell automata váltós kivitele, illetve az EHS modell plug-in-hybrid hajtással. Az MG ZS kategóriájában kimagasló helykínálattal rendelkezik és gazdag felszereltségével céges felhasználók igényeit is kielégíti. Az MG EHS PHEV hajtáslánccal ötvözi a cégvezetők által elvárt kényelmi és vezetés támogató felszereltséget a plug-in-hybrid rendszer alacsony fogyasztásával és károsanyag kibocsátásával (49 gr CO2/km).