Az Audi a Netflix legújabb filmjének hivatalos márkája

Négy Audi mutatkozik be a Joe és Anthony Russo által rendezett új akcióthrillerben.

A szürke ember című filmben az Audi és a Netflix bemutatja Sierra Six (Ryan Gosling) világát, amelyet a rajongók világszerte vártak. A film hivatalos autómárkájaként az Audi négy modellt biztosított: a teljesen elektromos Audi RS e-tron GT és az Audi Q4 Sportback e-tron, valamint az Audi RS 7 Sportback és az Audi R8 Coupé modelleket.

A július 22-én a Netflixen világszerte bemutatott film szereplőgárdája az Audi sportmodelljeihez hasonlóan igazán erős: a nemzetközi akcióthriller többek között Ryan Goslingot, Chris Evanst, Ana de Armast, és Billy Bob Thorntont hozza el a képernyőkre.

A reflektorfényben fürdő négy Audi

A teljesen elektromos Audi RS e-tron GT Sierra Six (Ryan Gosling) autója, az ugyancsak teljesen elektromos Audi Q4 Sportback e-tront pedig Dani Miranda ügynök (Ana de Armas) vezeti. Az Audi RS 7 Sportback egy autós üldözésben látható, a kormány mögött Dani Miranda ügynökkel, az Audi R8 Coupé pedig Avik San (Dhanush) egyik jelenetében szerepel.

Amint Henrik Wenders, az Audi AG márkavezetője is kiemelte: „az együttműködés során átélhettük a valódi akciót és az elképesztő sebességet. A Russo-fivérekhez hasonlóan az Audinál mi is arra használjuk a technológiát, hogy soha nem látott élményeket valósítsunk meg. Az Audi az új modelleket Joe és Anthony Russo rendezőkkel közösen választotta ki.”

Anthony Russo hozzátette: „Történetmesélőkként mindig is szenvedélyesen szerettünk rátalálni új technológiákra, hogy valami olyat hozzunk létre, amit addig még soha nem csináltak. Ez hajt bennünket. Bármennyire is szeretem a régebbi és a mai autókat, engem leginkább az érdekel, hogy merre halad a holnap járműveinek fejlesztése. Ez izgalmas, új terep, ami teljesen új tapasztalattal ajándékoz meg bennünket nemcsak járművezetőként vagy ügyfélként, hanem az autókkal együtt élő emberként is.”