Az Everrati gyorsítja az elektromos legendák előállítását

 • Az Everrati újradefiniált és elektromos ikonjai, például a Porsche 911 (964) iránti egyre növekvő kereslet azt mutatja, hogy az Atlanti-óceán mindkét oldalán felgyorsul a globális termelés.
 • Az elektromos 964-es modellek rendelési könyvei bővülnek, az átfutási idő most 11-12 hónap az üzembe helyezéstől a befejezésig
 • Több, személyre szabott 964 megbízás jelenleg a szakértő gyártási partnerrel, az Aria Grouppal együtt a kaliforniai irvine-i korszerű létesítményben.
 • Az Everrati az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Európában is növekvő keresletet tapasztal az elektromos Land Rover „Series” és a Mercedes-Benz SL „Pagoda” iránt.
 • Az ügyfeleket az a vágy vezérli, hogy fenntarthatóan és felelősségteljesen élvezhessék a gyönyörű ikonokat, a Gen-Z és a Millennials egyre növekvő érdeklődése miatt, akik egy ikon megjelenését és vezetési érzését szeretnék, de fenntartható elektromos járművel.
 • Az Everrati új mércét állít fel az elektromos ikonok gyártása terén világszerte
   

Az Everrati Automotive Limited (Everrati), az autóikonok újradefiniálására és jövőállóvá tételére szakosodott vezető globális technológiai vállalat felgyorsítja elektromos modellkínálatának globális gyártását a fenntarthatóság-tudatos vásárlók növekvő nemzetközi keresletének köszönhetően. 

A cég újradefiniált, elektromos Porsche 911-es (964) iránti kereslet folyamatosan növekszik, az egyesült államokbeli és az egyesült királyságbeli ügyfelek számára pedig személyre szabott jutalékokat terveznek. Az iparág vezető gyártópartnerével, az Aria Grouppal együttműködve több 964 megbízást valósítanak meg a kaliforniai irvine-i székhelyű korszerű gyártó- és kompozitgyártó létesítményében.

Az elektromos Land Rover „Series” és a Mercedes-Benz SL „Pagoda” modelljeire, amelyeket a Marque-specifikus partnerek szakszerűen restauráltak, erős kereslet tapasztalható az Egyesült Királyságban és Európában. Az Everrati nemzetközi üzleti tevékenységének növekedése tovább erősíti ágazatvezető képességét az elektromos ikonok létrehozására – és a gyártás felfuttatására, hogy megfeleljen a növekvő érdeklődésnek.

Mivel a rendelési könyvek gyorsan megtelnek, az ügyfelek körülbelül 11-12 hónapos átfutási időre számíthatnak a rendeléstől a 964-es jutalék kézbesítéséig. 

Az Everrati-termékek iránti kereslet világszerte a legmagasabb szintű elektromos járművek technológiájára törekszik, amely lehetővé teszi az ikonikus autók felelősségteljes élvezetét, a fenntarthatóságra törekvő Millennium és Z generációs vásárlók, akik a 80-as és 90-es évekből származó autókat követelnek, és az elektromos járművek teljesítményét az ICE helyett. . 

Az Everrati újradefiniált 964-es modelljei a vállalat iparágvezető, saját fejlesztésű, OEM szabványú hajtásláncait tartalmazzák. A legjobb Tier 1 autóipari beszállítók technológiájával és saját házon belüli szakértelmével keverve az Everrati 964-es sorozata Coupe, Targa és Cabriolet modellekből áll keskeny karosszériában, széles karosszériában és hivatalosan engedélyezett Gulf Edition modellekben.

Leírva, mint a szó leginkább analóg EV; zászlóshajója, a 911 Signature széles karosszériaváltozata 500 lóerős, 500 Nm-es elektromos hajtásláncot tartalmaz, rendkívül fejlett akkumulátorral, amely 200 mérföldes elektromos, károsanyag-kibocsátásmentes hatótávolságot és 4 másodperc alatti 0-62 mérföld/órás gyorsulást tesz lehetővé.

Az Everrati aprólékosan dolgozik azon, hogy megőrizze újradefiniált ikonjainak eredeti „érzetét” és karakterét az elektromos áramra való átállással, amely magában foglalja a súlyeloszlás, az alváz reakciójának és a biztonság optimalizálását is, hogy javítsa az eredeti teljesítményét, újjáélesztve annak lelkét. Autói a legjobb, analóg EV vezetési tulajdonságokat képviselik, és vezetni kell, hogy elhiggyék őket. 

Az Everrati alapítója és vezérigazgatója, Justin Lunny a következőket mondta: „A gyártás következő izgalmas szakaszába lépünk, miután világszerte jelentős kereslet mutatkozik villamosított ikonjaink, különösen a zéró emissziós Porsche 911 [964] modellek iránt. Autóink valóban megragadják a fenntarthatóság-tudatos autóipar rajongóinak képzeletét, akik Everratiba özönlenek, hogy megtapasztalják az ikonikus autótulajdonlás következő generációját. A vezető speciális járműgyártókkal, például az Aria Grouppal együttműködve, saját OEM-szintű mérnöki és gyártási szakértelmünkkel együtt, mi vagyunk az egyetlen olyan újradefiniált elektromos ikonok megalkotói, amelyek teljes mértékben képesek felpörgetni a termelést, hogy megfeleljenek a keresletnek, és építsenek globális lábnyomunkra.”

Az Everrati teljes modellkínálata a következőket tartalmazza: 

 • Porsche 911 (964) Coupe, Targa, Cabriolet Pure, Signature és hivatalosan engedélyezett Gulf Signature Edition
 • Land Rover sorozat
 • A GT40 a Superformance vállalattal együttműködve, beleértve a hivatalosan licencelt Gulf Editiont is
 • Mercedes-Benz SL „Pagoda”