Az Iveco Daily harmadik alkalommal nyerte el a Van Fleet World év könnyű teherautója címet

Az IVECO Daily 7 tonnás termékcsaládja diadalmasan tér vissza a 2022-es Van Fleet World Great British Flotta Awards díjátadón, megszerezve az Év könnyű teherautója címet, és már a második egymást követő évben.

Az IVECO nagy teherbírású, 7 tonnás napi kínálata továbbra is rányomja bélyegét a kisteherautó-szektorra, és sorozatban másodszor nyerte el az Év könnyű teherautója díjat a Van Fleet World Great British Flotta Awards díjátadón.

Az éves Fleet World Great British Flotta Awards, amelyet a kiadvány iparági szakértőiből álló zsűri ítél el, a haszongépjárművek piacának legjobbjait ünnepli. Az idei kiadásban a Novotel London West rangos ceremóniájával tért vissza a fizikai eseményekhez. Az IVECO Daily immár harmadik alkalommal diadalmaskodott az Év könnyű teherautója kategóriában, miután először 2019-ben, majd 2021-ben is kitüntették.

„Az on-line, az építőipari és a szupermarket kiszállítások növekedése hozzájárult az IVECO Daily piacának újjáéledéséhez tavaly” – kommentálta a Van Fleet világszerkesztője, John Kendall. „A számos elérhető karosszéria-változat segít biztosítani a Daily folyamatos népszerűségét a piac ezen szegmensében. Sokoldalú, könnyen vezethető és sok flotta kedvence, ami megerősíti, hogy legyőzhető.”

Alessandro Massimino, az IVECO Truck üzletágának marketing és termékmenedzsment vezetője így nyilatkozott: „Megtiszteltetés és büszkék vagyunk rá, hogy az IVECO Daily harmadik alkalommal kapta meg ezt az elismerést. Ez az egyedülállóan sokoldalú termékcsalád kiemelkedik nagy hasznos teherbírásával, kiváló vezetési élményével és folyamatosan bővülő, személyre szabott IVECO ON szolgáltatások portfóliójával, amely segíti a flottatulajdonosokat és -vezetőket abban, hogy hatékonyan és nyereségesen működjenek. Az alternatív hajtásláncok növekvő választékával referenciaként szolgál a fenntartható könnyű haszongépjárművek számára. Az IVECO Daily egy komplett szállítási megoldás, és tökéletes partner a kezelők számára bármilyen küldetésben.”

Az IVECO Daily 3,5-től a kategória-exkluzív 7,2 tonnáig terjedő össztömegével a legrugalmasabb haszonjármű-kínálatot kínálja piaci szegmensében. Elérhető paneles és kétsoros személyzeti furgonban, alvázban, személyzeti fülkében, alvázburkolatban és minibuszban, egy- vagy ikerhátsó kerékhajtással és 4×4-es hajtásláncokkal, különféle tengelytávokon. Az IVECO Daily minden küldetésre készen áll a masszív létravázas alvázával, amely akár 4,9 tonnás hasznos teherbírást tesz lehetővé az alvázfülkén, vagy akár 19,6 m3-es, kategóriájában vezető rakteret a kisteherautók számára, miközben megtartja az autószerű vezetési pozíciót. maximális láthatóság és kiváló manőverezhetőség.

A 2022-re felújított IVECO hatékony Euro 6e és VI-E dízel- és sűrített földgáz (CNG) motorok frissített sorozatát mutatja be továbbfejlesztett 6-fokozatú kézi vagy sima 8-fokozatú HI-MATIC automata sebességváltóval. Az elektromos energia visszatér a kínálatba, az új e-Daily pedig az év végén debütál. Máshol egy új első hűtőrács, az Amazon Alexa által hajtott IVECO Driver Pal, a piacon elsőként memóriahabos ülések és a piacon exkluzív adaptív AIR-PRO légrugózás.