Az új BMW 3-as limuzin és az új BMW 3-as Touring (2.)

Újratervezett műszerfal BMW Ívelt Kijelzővel

Az új BMW 3-as limuzin és az új BMW 3-as Touring utasterét részletekbe menően újratervezték a mérnökök. A márka által fémjelzett, vezető felé forduló műszerfal újraértelmezését az alapfelszereltségként kínált BMW Ívelt Kijelző testesíti meg: a kormány mögé pozícionált, 12,3” képernyő-átmérőjű digitális műszeregység és a 14,9” képernyő-átmérőjű központi kijelző párosa egy teljes mértékben digitális, nagyfelbontású egységgé áll össze. E csúcstechnológiás műszerfal hátterében progresszív digitalizáció húzódik, amely számos, korábban gombbal és kapcsolón keresztül működtetett járműfunkció érintésekkel és hangutasításokkal történő vezérlését is lehetővé teszi.

A nyolcfokozatú Steptronic automataváltó előválasztó karja ugyancsak új kialakítást kapott és a középkonzol vezérlőpaneljén, a motorvezérlő Start/Stop gomb, a BMW iDrive vezérlőtárcsa, a Driving Experience kapcsolók, a rögzítőfék és más járműfunkciók mellé pozícionálták a tervezők.

EXKLUZÍV BMW PODCASTOK >>>

Háromzónás automata légkondicionáló és navigációs rendszer alapfelszereltségként

Az új BMW 3-as limuzin és az új BMW 3-as Touring alapfelszereltségének a háromzónás automata légkondicionáló is része, amelyet az érintés-érzékeny központi kijelzőn keresztül vagy hangutasításokkal vezérelhetnek az ügyfelek.

Az új 3-as BMW széleskörű alapfelszereltségébe bekerült továbbá az automata fényerő-szabályozású visszapillantó, a kibővített tároló csomag, valamint az első és hátsó szenzorokkal szerelt parkolássegítő rendszer (PDC – Park Distance Control) is. Mindegyik modell alapfelszereltségének része a BMW Maps navigációs rendszerrel dolgozó BMW Live Cockpit Plus műszerfal-elrendezés.

*Elsőként a BMW M340i xDrive és a BMW M340d xDrive modellekhez válik elérhetővé.

A maximális teljesítményre, menetteljesítményre, átlagos üzemanyag-fogyasztásra, kombinált károsanyag-kibocsátásra és kombinált energiafogyasztásra vonatkozó adatok előzetes értékek.