Az új Lego Speed Champions R34 Nissan GT-R ‘2 Fast 2 Furious’ Brian O’Conner figurával érkezik

A Lego Speed Champions sorozata számos népszerű autó nagyszerű miniatűr másolatát kínálja a lelkeseknek. Megfizethető és könnyen megjeleníthető, a legújabb készlet a 2 Fast 2 Furious R34 Nissan GT-R formájában érkezik, amelyet Paul Walker Brian O’Connerje vezetett a Fast and Furious franchise második filmjében.

Ez a készlet lesz a második Speed Champions készlet egy Fast and Furious járműből, az első Dominic Toretto 1970-es Dodge Charger R/T-je. És bár hivatalosan még nem adták ki, az ára valószínűleg 19,99 dollár lesz, mint az összes többi egyautós Speed Champions készleté.

A készlet várhatóan 2023 januárjában fog megjelenni, és a német Lego-kereskedő, JB Spielwaren szerint, aki a weboldalukon megtekintette, 319 darab lesz, ami egyenértékű a sorozat többi járművével.

Az autó, amelyhez saját Brian O’Connor minifigurája is tartozik, ikonikus ezüst-kék fényezésébe öltözött. De azok számára, akik inkább egy normál R34 GT-R-t választanának, úgy tűnik, nincs túl sok nem matricás, nem nyomtatott kék darab a készletben, így könnyű ezüstre cserélni, ha megteheti. keresse meg az alkatrészeket máshol.

Az olyan részleteket, mint az utángyártott kerekek és a szárny, meglehetősen pontosan lemásolták a felépítésben, míg más elemek, mint például a 2000-es évek elején készült karosszériakészlet, nem váltak át olyan jól a kisméretű téglába. Ennek ellenére a Lego átesett azon a gondon, hogy megfelelően elkészítette az importált Skyline jobbkormányost, és belehelyezte az utasülésbe a nitrózos üvegeket, mindkettőt kellemesnek érezzük.