Balaton Sound TravelPass

Részt veszel az idei Balaton Sound Fesztiválon? Zamárdi közelében van a szállásod? Vonattal utazol nappal és éjszaka is? Nem szeretnél minden nap sorban állni a pénztárnál? Nem szeretnél pótdíjat fizetni a vonaton? Vásárolj Balaton Sound TravelPass-t!

A Balaton Sound TravelPass hetijeggyel akár 7 napon át korlátlanul utazhatsz a Balaton partja mentén, a balatoni települések között. Ezzel a jeggyel nem csak Zamárdi környékén, hanem akár Balaton északi partján is utazhatsz az érvényességi időszakon belül.

Balaton Sound TravelPass ára

A hetijeggyel olcsóbban utazhatsz, mintha minden alkalommal külön jegyeket vásárolnál, ráadásul a sorban állást is megspórolhatod. A Balaton Sound TravelPass 26 éven aluliak számára, valamint a MÁV App-ban vásárolva kedvezményes áron érhető el.

 26 év alatt26 év felett
MÁV App2 692 Ft3 592 Ft
Pénztárban és automatából2 990 Ft3 990 Ft

A hetijegy érvényessége 7 nap (június 27-től július 3-ig). (A hetijegyet legkésőbb június 30-án lehet megváltani). A Balaton Sound TravelPass-t így a fesztivál előtti vagy utáni napon is használhatod.

Ha rövidebb időszakban utaznál csak, a Balaton 24 és Balaton 72 napijegyeket is választhatod: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/balatoni-napijegyek-balaton24-es-balaton72

Felhasználási terület

A Balaton Sound TravelPass felhasználási területét az alábbi térkép mutatja be. A napijegy a kékkel kiemelt vasútvonalakon, valamint a sárga területen belüli települések között a helyközi Volánbusz járatain is érvényes. A Balaton Sound Pass a felhasználási területen minden vonaton érvényes – beleértve az éjszaka óránként közlekedő Bagolyvonatokat.

A térkép PDF formátumban letölthető itt.

Figyelem!

A TravelPass csak a Balaton partja mentén érvényes az utazáshoz. Ha ennél távolabbra/távolabbról utazol (pl. Budapest – Zamárdi), akkor a teljes útvonalra szükséges jegyet váltanod.
A TravelPass a helyi települési autóbuszjáratokon (pl. Siófok) nem érvényes.

Vásárlási információk (MÁV app)

A Balaton Sound TravelPass megváltható a MÁV App-ban, jegyautomatákból, valamint a pénztárban is. Ne halogasd a jegyvásárlást, vásárold meg még a fesztivál előtt!

Töltsd le az alkalmazást, és regisztrálj!

googleplay.jpgAndroid operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.

appstore.jpgiOS operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást. 

Regisztráció után kövesd az alábbi lépéseket a MÁV app-ban:

 • A menüből (bal felső sarok) válaszd ki a „Térségi és városi napijegyek” menüpontot!
 • Válaszd ki a „Jegy” fület
 • A jegyfajtákból válaszd ki a „Balaton Sound” lehetőséget
 • Állítsd be a hetijegy kezdő érvényességi időpontját (június 27. és 30. közötti időpont)
 • Az Utasok és kedvezmények pontban állítsd be az életkorodat
 • A „Keresés” gombra kattintás után válaszd ki a Balaton Sound hetijegyet
 • Személyes adataid (név, születési időpont és igazolványszám) megadása szükséges
 • Ellenőrizd a jegyet, majd fizess bankkártyáddal (a következő vásárláshoz elmentheted az adatokat)

Egyéb információk

 • A termék 2. osztályon való utazásra érvényes. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket.
 • A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.
 • A 26 éven aluli utasunk a 26. születésnapján még jogosult a kedvezményes árú díjtermékkel utazni.