Bemutatkozott a vadonatúj Nissan LEAF Magyarországon

Október 27-29 között megrendezésre kerülő Budapest Auto Show-n mutatták be a magyar közönség számára a vadonatúj Nissan LEAF-et.  Az új modell egész hétvégén megtekinthető a Millenáris B épületében, más Nissan modellek mellett.

A vadonatúj Nissan LEAF új mércét állít fel az elektromos autók dinamikusan növekvő piacán: az ügyfelek nagyobb hatótávot, fejlett technológiákat és egy dinamikus új formatervet kapnak.

A modell új technológiáinak – ProPILOT autonóm vezetés, ProPILOT parkolás, e-Pedal –, illetve a nagyobb teljesítménynek, hatótávnak, továbbfejlesztett kifinomultságnak, komfortnak és kényelemnek köszönhetően a tulajdonosok magabiztosabb, izgalmasabb vezetési élményben részesülhetnek és még inkább kapcsolatban maradhatnak a világgal.

A vadonatúj modell formaterve a Nissan jövőcentrikus látásmódját, és a világ legnépszerűbb elektromos járművétől már megszokott úttörő megközelítést tükrözi. A formatervet a 2015-ös Tokiói Autószalonon bemutatott IDS koncepcióautó ihlette. A sportos, feltűnő karosszéria kifejezi az autó dinamikus elektromos karakterét.

Az új Nissan LEAF megtestesíti a Nissan Intelligent Mobility-t, amely a vállalat jövőképe azzal kapcsolatosan, hogy hogyan vezetjük majd az új autókat, milyen lesz azok meghajtása, és hogyan illeszkednek majd azok társadalmunkba.

Már rendelhető a Nissan LEAF 2.ZERO limitált kiadása, 2017 decemberétől pedig elérhető az új modell összes felszereltségének ára és tartalma a Nissan honlapján.

http://egyszermarlattamautot.hu/2017/10/27/v-hvg-cegauto-konferencia-budapest-auto-show/