A biztonságos Hyundai i30

5 csillagos biztonság a Hyundai i30-ban

  • Az új generációs Hyundai i30 maximum pontszámokat ért el a megújult biztonság értékelő rendszerben.
  • Az i30 ötajtós modell az első a szegmensben, amelyet ezzel az új értékeléssel ilyen magas pontszámmal értékeltek.
  • Maximális biztonság a felnőtt utasvédelem, gyermek utasvédelem, gyalogosvédelem és biztonsági rendszerek kategóriáiban.


A Hyundai i30 ötajtós modell ötcsillagos biztonsági minősítéssel vizsgázott az Euro NCAP független gépjármű-értékelő szervezet legutóbbi tesztjén. Ez az eredmény is bizonyítja a Hyundai elkötelezettségét a fejlett biztonsági technológiák demokratizálásban, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegye ezeket az autósok számára. Az új generációs i30 a felnőtt utasvédelem, gyermek utasvédelem, gyalogosvédelem és biztonsági rendszerek kategóriáiban a legmagasabb pontszámot érte el. Az i30 ötajtós modell a szegmens egyik legbiztonságosabb és legjobban felszerelt járműje.
“Az i30 ötajtós modell Euro NCAP ötcsillagos biztonsági minősítése azt bizonyítja, hogy hogy eredményesek vagyunk azon törekvésünkben, hogy ügyfeleink számára a legújabb biztonsági és technológiai megoldásokat nyújtsuk autóinkban” – mondja Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe ügyvezető igazgatója. “Büszkék vagyunk arra, hogy az új, szigorított minősítési rendszerben mi lehetünk az első autógyártó, aki ebben a szegmensben ötcsillagos értékelést kap. Ezzel az optimális biztonsági csomaggal az i30 teljesíti a legmagasabb vevői elvárásokat.”
Szegmensének legjobb biztonsági felszereltsége
Az új generációs i30-ban mutatta be >>>