BMW-vel és Minivel bővül a Pappas Holding Magyarországon

A A salzburgi székhelyű Pappas Holding GmbH kibővíti tevékenységét Magyarországon, és átveszi a budaörsi székhelyű BMW és MINI Rack Autó márkakereskedést.


A Pappas Csoport üzleti stratégiájának részeként alaptevékenységei kiterjesztését tervezi itthon és külföldön egyaránt. Ennek megfelelően a Pappas Holding GmbH vezetősége úgy döntött, hogy a salzburgi AutoFrey GmbH 2015 -ös átvételével megkezdett BMW és MINI együttműködést a magyar piacra is kiterjeszti, ami most a Rack Autó Kft. átvételével valósult meg.


A Rack Autó Kft. a BMW és a MINI márkák hivatalos értékesítési- és szervizpartnere Magyarországon, két telephelyet üzemeltet, egyet Budaörsön, amely egyben a cég székhelye is, és egyet Székesfehérváron. A vállalat összesen 70 dolgozót foglalkoztat, akik évente mintegy 700 új- és használt jármű értékesítéséért felelősek.


“Külön örömömre szolgál, hogy a Rack Autó Kft. cégvezetői pozícióit saját sorainkból sikerült betölteni” – mondja Peter Pixner, a Pappas Holding gazdasági vezetője.


„Rédei Ádám, a Pappas Auto Magyarország Kft. volt székesfehérvári vezetője, és Mayr Andrea, a Pappas Auto Magyarország Kft. korábbi kontrolling vezetője személyében, két, tapasztalt munkatársunk került a fedélzetre, ők irányítják a jövőben a Rack Autó Kft. üzleti tevékenységét.”


Mivel rendelkezünk az összes hivatalos engedéllyel, a két vezetőnk már megkezdte aktív munkáját a Rack Autó Kft.-nél. A felek megállapodtak, hogy a vételárat nem hozzák nyilvánosságra.