Busz és villamos ütközött Budapesten, hárman megsérültek

    Hárman megsérültek, amikor egy autóbusz és egy villamos összeütközött a főváros XV. kerületében hétfő délután – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-t.

    A baleset helyszínén a villamosforgalom szünetel, torlódás alakult ki – közölték.


    A katasztrófavédelem azt írta, hogy a baleset a XV. kerületi Széchenyi út és Kolozsvár utca kereszteződésénél történt. Az útszakaszt lezárták, a helyszínre mentők érkeztek.


    A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján azt közölte, hogy a baleset miatt lezárták a Kolozsvár utcát a Széchenyi útnál, a belváros felé vezető oldalon.


    A 69-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik, amely a Mexikói út felé módosított útvonalon jár, nem érinti a Rákospalota, MÁV-telep megállót. A 62-es és a 62A villamos Rákospalota, MÁV-telep helyett a Mexikói úti metróállomásig közlekedik.


    Az 5-ös autóbuszt is elterelik, a Pasaréti tér felé a járat nem érinti a Szent korona útja és az Öv utca közötti megállókat. A 231B autóbusz pedig kihagyja a Vasutastelep utca és az Észak-Pesti Kórház megállót – ismertette a BKK.

(MTI)

Autóbusz és villamos ütközött a Széchenyi út és a Kolozsvár utca kereszteződésében

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. június 20-án 15 óra 2 perc körül egy autóbusz és egy villamos ütközött össze a XV. kerület Széchenyi út és Kolozsvár utca kereszteződésében. Az elsődleges információk alapján a balesetben három ember sérült meg.

A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a baleset helyszínén torlódás alakult ki.

(police.hu)