Citroen C3 Aircross

EURÓPAI SUV-OFFENZÍVA: 

A márka új kompakt SUV-ja világpermierként a Frankfurti Autószalonon mutatkozik be. A szabadon személyre szabható, kifejező stílusú és megnyerő C3 Aircross egyedi megjelenésével az autózás egy másfajta megközelítését képviseli, mely a Citroën Advanced Comfort® programon keresztül a mindenre kiterjedő kényelemre, a helykínálatra, a variálhatóságra és az egyszerű használatra helyezi a hangsúlyt. Tágas belterével, kivételes variálhatóságával és a kínálatában megtalálható12 vezetéssegítő technológiával a C3 Aircross valóban új színt hoz az SUV-k világába.

  • SZEMÉLYRE SZABHATÓ, KARAKTERES KOMPAKT SUV

Az új Citroën C3 Aircross egy 4,15 m hosszú kompakt SUV, mely erőt, eredetiséget és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. Az új Citroën modellekre jellemző egyedi felépítéssel bír, és a biztonságérzetet nyújtó, masszív SUV-k valamennyi attribútumával rendelkezik: megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, első és hátsó karosszériavédő betétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések. Erőtől duzzadó idomait erőteljes grafikus elemek – pl. a tetősíneken alkalmazott kontrasztszín, a hátsó ablak vonalkázása – teszik még hangsúlyosabbá. A C3 Aircross rendkívül gazdag személyre szabási kínálatával is kitűnik: összesen kilencvenféle külső kombináció (köztük a kéttónusú változatokhoz kínált négyféle tetőszín, valamint 4 színcsomag) és öt jól megkülönböztethető belső hangulatvilág közül választhatunk. A gépkocsi belsejében a vízszintes tagolású formaterv tágas, ugyanakkor védelmező tér benyomását kelti. A C3 Aircross SUV jellege és kiváló menettulajdonságai a volánnál is megmutatkoznak. Kompakt méreteinek köszönhetően városban rendkívül mozgékony, a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control® rendszer jóvoltából pedig kalandosabb utaktól sem riad vissza. Erőforrásai között számos kiváló hatásfokú, gazdaságos benzin- és dízelmotor található.

  • A SZEGMENS LEGTÁGASABB ÉS LEGJOBBAN VARIÁLHATÓ KOMPAKT SUV-JA

Az új generációs kompakt SUV praktikus tulajdonságait és tágas belterét a testi-lelki jó közérzetre egyaránt nagy hangsúlyt fektető Citroën Advanced Comfort® program diktálta. Az ötletes felépítésnek köszönhetően az új C3 Aircross a mindennapi használat során könnyen kezelhető kompakt szabadidő-autónak bizonyul, mely a kényelem és a funkcionalitás terén semmilyen kompromisszumot nem ismer. Az utasokat nagyméretű, kényelmes ülések, kivételes helykínálat (legnagyobb tető alatt mért magasság, tágas lábtér), rendkívüli variálhatóság (két részben csúsztatható üléspad, az első utasülés asztalka helyzetbe állítását követően 2,40 m hosszú rakodófelület) és rekordméretű csomagtartó (410–520 l) várja. A jó közérzethez a fényben fürdő utastér is hozzátartozik – erről a nagyméretű, nyitható panoráma üvegtető gondoskodik. A C3 Aircross ötletes tárolóhelyeket kínál (ilyen például a középkonzolban elhelyezett vezeték nélküli okostelefon-töltő), és számtalan vezetéssegítő funkcióval, ill. hasznos technológiai megoldással van felszerelve: Head-up display, Active Safety Brake, adaptív fényszóró, sebességkorlátozás-felismerő rendszer sebességajánlással, Park Assist, CITROËN Connect Nav stb.
http://egyszermarlattamautot.hu/2017/08/31/citroen-c3-aircross-kepgaleria/