Civic Kiegészítők

A gazdag szériafelszereltségnek köszönhetően a Civic már alapesetben is páratlanul kényelmes és biztonságos, a különféle kiegészítőkkel, illetve opciós csomagokkal azonban stílusosabbá, fejlettebbé és praktikusabbá válhat, nem mellesleg teljes mértékben igazodhat a vásárló egyéni elvárásaihoz.

1.6 i-DTEC – Ötajtós Civic

Az ötajtós 1.6 i-DTEC Civic négy felszereltséggel érhető el: S, Comfort, Elegance és Executive.

A belépőszintet a gazdagon felszerelt S változat képviseli, ehhez alapáron jár egyebek mellett az automatikus fényszóró, az Adaptív Sebességrögzítő és a – menetbiztonsági kiegészítőket tömörítő – Honda SENSING rendszer.

Egy lépcsővel feljebb a Comfort verziót találjuk, ennél a már említett tételeken felül többek között fűthető első ülés és külső tükör, nyolchangszórós audiorendszer légkondicionáló és 16”-os, könnyűfém felnigarnitúra is szerepel a felszereltségi listán.

Az Elegance modelleknél Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszer, 17”-os, könnyűfém felnigarnitúra, első-hátsó parkolóradar, tolatókamera és kétzónás légkondicionáló adja a pluszt, míg az Executive kivitelnél bőrkárpitozás, LED-es nappali menetfény, kulcsnélküli központizár és indítás, elektromos mozgatású, dönthető tetőablak, prémium hifi (11 hangszóró, 465 W) és az Adaptív Lengéscsillapító Rendszer (Dynamic Damper Control System) fokozza a vezetési élményt.

Silver Line, Black Line és Orange Line stíluscsomag

Hogy még szebb és lenyűgözőbb legyen a vadonatúj Civic, a Honda extraként megvásárolható csomagokat is kínál a típushoz Silver Line, Black Line és Orange Line néven.

A sportos és stílusos Silver Line kivitel első koptatóval, küszöbszoknyával, diffúzorral külsőtükör-borítással és drámai hatású, 18”-os könnyűfémfelni-garnitúrával nyűgözi le környezetét.

A Black Line és az Orange Line első koptatót, küszöbszoknyát, diffúzort és – fekete vagy narancsszínű – külsőtükör-borítást foglal magában, ez az Orange Line esetében látványos műszerfali dizájnelemekkel egészül ki.

1.6 i-DTEC – Négyajtós Civic

A négyajtós1.6 i-DTEC Civic három felszereltséggel érhető el: Comfort, Elegance és Executive.

A belépőszintet a Comfort változat képviseli, ehhez alapáron jár egyebek mellett a 16”-os könnyűfémfelni-garnitúra, az automatikus fényszóró, a fűthető első üléspár, az Adaptív Sebességrögzítő, a nyolchangszórós, 180 W-os audiorendszer és a – menetbiztonsági kiegészítőket tömörítő – Honda SENSING rendszer.

Az Elegance modelleknél Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszer, 17”-os, könnyűfém felnigarnitúra, első-hátsó parkolóradar, tolatókamera és kétzónás légkondicionáló adja a pluszt, míg az Executive kivitelnél ezen felül bőrkárpitozás, LED-es nappali menetfény, vezeték nélküli telefontöltő (Qi-kompatibilis készülékekhez), kulcsnélküli központizár és indítás, fűthető hátsó üléssor, prémium hifi (10 hangszóró, 452 W) és Dinamikus Lengéscsillapító Rendszer fokozza a vezetési élményt.