ContiRoadAttack 3 siker

  • Folytatja elődei sikerszériáját a ContiRoadAttack 3
  • Kiváló tapadás nedves útviszonyok között
  • Valamennyi kritérium terén tökéletes teljesítményt nyújtott a Continental új túraabroncsa

Nem sokkal a márciusi bemutatója után a Continental új motorkerékpár túraabroncsa, a ContiRoadAttack 3 megszerezte első tesztgyőzelmét. A MOTORRAD német motorkerékpár-magazin idei 12. számában hat darab, 120/70 ZR 17 (első) és 180/55 ZR 17 (hátsó) méretű túraabroncsot próbált ki. A teszteken mutatott teljesítménye alapján a Korbach-i újdonság egyből az első helyre került.
A fő értékelési szempontok közé tartozott a kezelhetőség, a nedves útviszonyok között mutatott határértékek és teljesítmény, a gyorsítás közben jelentkező tapadás, az egyenes vonalú stabilitás, illetve a kormányzási precizitás. A tesztnap végére valamennyi értékelési kritérium terén első helyen végzett a ContiRoadAttack 3 gumiabroncs.
A tesztelők dicsérték a sportos országúti gumiabroncsot az elmúlt évek alatt nyújtott kimagasló teljesítményéért. A Continental egyértelműen jelentősen fejleszteni tudta az abroncs pozitív tulajdonságait különösen nedves útviszonyok között. Ennek köszönhetően az új túraabroncs képes folytatni a korábbi tesztgyőztes gumiabroncsok sikertörténetét. Az újságírókat az új gumiabroncs olyan kifinomult megoldásai is megnyerték, mint a MultiGrip, a TractionSkin, a ZeroDegree, az RainGrip és az EasyHandling.
A ContiRoadAttack 3 tulajdonságai lenyűgözték a tesztelőket: „A Continental mindig is nagyon sportos gumiabroncsokat fejlesztett országúti felhasználásra, ezért újra és újra kitüntettük őket az „országúti használatra ajánlott“ elismeréssel. Ez alól a vadonatúj ContiRoadAttack 3 sem kivétel. Ugyanakkor a fejlesztők az új >>>