CRF1100L Africa Twin Adventure Sports kiegészítők

A CRF1100L Africa Twin Adventure Sporthoz gyári kiegészítők széles választékát kínálja a Honda, közöttük az alábbi tartozékokkal és csomagokkal:

A Super Pack a hosszú távú túrákat hivatott még kényelmesebbé tenni, egyszersmind jelentősen növeli a szállítókapacitást. A túradobozok alumíniumból vagy műanyagból készülhetnek.

Az alábbiakat foglalja magában:

– Teljes alumínium csomagtartó szett, amely egy hátsó  (42L) és két oldalsó dobozt (37 L bal / 33 L jobb oldali) tartalmaz belső táskákkal.

vagy

– Teljes műanyag doboz szett, amely egy nagyméretű hátsó (58 l) és két oldalsó dobozt (40 L bal / 30 L jobb oldali) tartalmaz belső táskákkal.

Valamint:

– 4,5 literes tanktáska

– Bukócső felszerelő szettel

– Első ködfényszóró

– Markolatfűtés szett

– 12V csatlakozó

– Magas szélvédő

– Légterelők

– Markolatvédők

– Középállvány

Travel csomaggal még kényelmesebbé tehetőek a hosszú utazások. A Super csomaghoz hasonlóan a Travel csomag is két változatban, alumínium és műanyag kivitelben kapható:

– Teljes alumínium doboz szett, amely egy hátsó  (42L) és két oldalsó dobozt (37 L bal / 33 L jobb oldali) tartalmaz belső táskákkal.

vagy

– Teljes műanyag doboz szett, amely egy nagyméretű hátsó (58 L) és két oldalsó dobozt (40 L bal / 30 L jobb oldali) tartalmaz belső táskákkal.

Valamint

– 4,5 literes tanktáska

– Bukócső felszerelő szettel

– Légterelők

– Szélterelők

– Középállvány

További tartozékok is kaphatók, többek között:

– Alacsony (825-845 mm) vagy magas (870-895 mm) ülés

– Teljes matricakészlet

– Slip-on SC-Project kipufogó

– 38 literes hátsó doboz

– 3 literes tanktáska