DAF XDC és XFC

Kereskedelmi és építőipari alkalmazásokhoz

Az IAA Transportation 2022 kiállításon a DAF az új generációs DAF XDC és XFC típusokat is bemutatja. Ezek a kiváló minőségű építőipari járművek szimpla vagy dupla tengelyhajtású, két-, három- és négytengelyes konfigurációkban kaphatók, hogy megfeleljenek a kereskedelmi és építőipari szegmens speciális követelményeinek.

Nagy rakománysúly és masszív kialakítás

A 10,8 literes PACCAR MX-11 motorral szerelt új generációs XDC és a 10,8 literes PACCAR MX-11 és 12,9 literes PACCAR MX-13 motorral szerelt XFC a kis menetkész tömegnek köszönhetően nagy rakománysúlyt kínál. Ezeket a robusztus lökhárítóval, erős hűtőráccsal és acél hűtővédő lemezzel ellátott Construction típusokat úgy tervezték, hogy a legnehezebb körülmények között is megbirkóznak még a legkeményebb feladatokkal is. Az XDC és XFC tehergépkocsik a nagy terepszögnek és a nagy hasmagasságnak köszönhetően kiváló terepteljesítményt nyújtanak.

A DAF által kínált új, prémium minőségű kereskedelmi és építőipari tehergépkocsik gyártása 2023 elején kezdődik, és mostantól megrendelhetők.

A nagy rakománysúlyt, a kiváló közúti- és terepteljesítményt, valamint a masszív kialakítást ötvöző új 2, 3 és 4 tengelyes DAF XDC és XFC tehergépkocsik a tökéletes járművek kereskedelmi és építőipari alkalmazásokhoz.